PJACA OTVORIO DUŠU TALIJANIMA: / 'Iako ne igram puno, opet bih izabrao isto. Želim ostati ovdje još dugo'

Image
Foto: Robert Anic/PIXSELL

Za Marka Pjacu večerašnja će utakmica između Dinama i Juventusa biti posebna.

27.9.2016.
10:47
Robert Anic/PIXSELL
VOYO logo

Pjaca je tako već u drugom kolu dobio priliku vratiti se na svoj Maksimir, a hoće li dobiti priliku zaigrati, odlučit će trener Massimiliano Allegri koji ga je dosad uglavnom uvodio s klupe. No, ako dobije šansu i kojim slučajem postigne pogodak, 21-godišnjak je siguran u jednu stvar.

Image
'CASA DOLCE CASA': /

Marko Pjaca objavio dirljivu posvetu svome gradu

Image
'CASA DOLCE CASA': /

Marko Pjaca objavio dirljivu posvetu svome gradu

'Neću slaviti gol'

"Ako zabijem, neću slaviti gol", obećao je Pjaca u intervjuu za torinski Tuttosport.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Uzbuđen sam, i više nego uzbuđen. Moji prijatelji i obitelj će biti na stadionu, tražili su me 25 Juventusovih dresova i gomilu ulaznica. Allegri će odlučiti hoće li mi dati priliku ili ne, a ja jedva čekam da pokažem što mogu. U Zagrebu definitivno neće biti lako. Dinamo ima talentirane igrače poput Ćorića, Pavičića, Fiolića, a Soudani je opasan napadač. Očekujem vatrenu atmosferu jer se organizirani navijači vraćaju nakon dugotrajnog bojkota", dodao je Pjaca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S obzirom da dosad nije imao veliku minutažu, novinar Tuttosporta je pitao hrvatskog reprezentativca bi li došao u Juventus da može vratiti vrijeme.

'Možemo osvojiti Ligu prvaka'

"Apsolutno bih jednako izabrao, naravno! U jednom sam od najboljih klubova na svijetu, sretan sam u Juventusu. Ovdje mogu puno naučiti, želim ostati u Torinu još dugo. Znam da je 23 milijuna eura velik novac, ali drugi igrači, poput Higuaina i Pjanića, plaćeni su još više. Nisam pod pritiskom zbog toga, razmišljam samo o tome kako da budem spreman. Svi žele redovito igrati, ali ja sam mlad i moram još napredovati. Zabijanje golova mi nije opsesija, više se osjećam kao veznjak. Zbog svoje sam pozicije posebno proučavao što Dybala radi na treninzima, ali pokušavam učiti od svih. Trener mi daje puno taktičkih savjeta, što je ključno jer mi pomaže da shvatim talijanski nogomet", istaknuo je Pjaca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za kraj se osvrnuo i na Juventusove ovosezonske ambicije u Ligi prvaka.

"Juventus je spreman za osvajanje Lige prvaka. Konkurirat će nam tri ili četiri momčadi, ali dat ćemo najbolje od sebe."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo