IVAJLO PETEV O 'SLUČAJU' ĆORIĆ: / Nesuglasice u Dinamu sve su veće! 'Žaloste me i čude njegove riječi, ali on je...'

Image
Foto: PIXSELL

Trener Dinama Ivajlo Petev se na presici uoči sutrašnjeg finala hrvatskog Kupa, održanoj u četvrtak u Varaždinu, osvrnuo na riječi Ante Ćorića upućene njemu.

30.5.2017.
20:47
PIXSELL
VOYO logo

Petev je kazao kako je najvrijedniji Dinamov biser odbio igrati derbi s Rijekom. Ćorić je, pak, u razgovoru za Net.hr kazao kako Petev ne govori istinu, kako ga bugarski strateg stalno proziva, kako se o njemu stvorila negativna slika zbog laži i kako mu sve to skupa teško pada.

ANTE ĆORIĆ EKSKLUZIVNO ZA NET.HR O SVOM SLUČAJU KOJI JE ODJEKNUO HRVATSKOM: ‘Petev ne govori istinu, sad ću vam sve reći…’

Sve veće nesuglasice između Peteva i Ćorića

Nesuglasice između Peteva i Ćorića sve su veće. Nije tajna kako bugarski strateg i talentirani veznjak još od prije nisu u dobrim odnosima. Ćoriću smeta eksperimentiranje kod Peteva glede svoje pozicije u igri, kao i status nestandardnog igrača udarnih 11 Dinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

RIJEČANI LOVE DVOSTRUKU KRUNU: ‘Utakmica na Maksimiru nas je otrijeznila. Bit će ovo nešto sasvim drugačije’

Image
Image

"Joj, opet ta tema. Mogao sam kao trener reći da Ćorića nije bilo protiv Rijeke jer je to bila moja odluka. Vidio sam njegove riječi u novinama, moram reći da me jako čude. Ali, Ante je još dijete, puno toga još mora proći u životu. Žao mi je što je to rekao, ali na te stvari ne obraćam pažnju. Samo razmišljam o utakmici s Rijekom"", kazao je Petev na novinarsko pitanje o novom "slučaju" Ćorić, prenosi izjavu Goal.com.

'Vjerujem da ću moći računati na Antolića, Leškovića, Sigalija i Livakovića, ali...'

Petev je na presici govorio i o sutrašnjem završnom srazu ove sezone, pečatu na kraju velikog nogometnog plesa koji se ove sezone odvio u hrvatskom nogometu u borbi za naslov prvaka između Rijeke i Dinama, kao i u uzbudljivoj borbi za treću i četvrtu poziciju između Hajduka i Osijeka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pred nama je bitna utakmica Kupa, jako bitna utakmica za nas. Moramo se koncentrirati i biti pravi od početka do kraja. Dat ćemo sve od sebe da osvojimo trofej. Nadam se da ćemo ponoviti igru kao u subotu, ali sam svjestan da je ovo drugačija utakmica. Moramo biti pametni i izuzetno koncentrirani svih 90 minuta" rekao je Petev, pa nastavio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zdravstveno stanje? Vjerujem da ću moći računati na Antolića, Leškovića, Sigalija i Livakovića, ali sve ćemo vidjet nakon treninga."

Novi derbi u razmaku od samo 4 dana

Dinamo je u derbiju u posljednjem 36. kolu HNL-a na svom terenu protekle subote uvjerljivo svladao Rijeku rezultatom 5-2 i pokvario "neveri s Kvarnera" proslavu naslova prvaka u dvorištu najvećeg rivala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To nije bio realan rezultat, trebali smo pobijediti još većom razlikom. Ali, nemoguće je zabiti iz baš svake prilike. Zaslužili smo tu pobjedu, ali ona je sada prošlost. Stiže novi dan, nova utakmica i novo dokazivanje. S obzirom na pobjedu 5-2 protiv Rijeke na Maksimiru prije par dana, podignulo se raspoloženje u svlačionici, kao i naše samopouzdanje. Jedva čekamo da počne finale. Nadam se da ćemo utakmicu riješiti prije jedanaesteraca", dao je do znanja Petev.

Rijeka i Dinamo jako se dobro poznaju. Teško Matjaž Kek može nečim iznenaditi Peteva ili obratno...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ma nema iznenađenja među nama, predobro poznajemo jedni druge. Samo treba biti pametan, držati visoku koncentraciju svih 90 minuta i iskoristiti svoje prilike," jasan je Bugarin.

Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo