PETEV DAO SLOBODNO SOUDANIJU I PORUČIO: / 'Ne sumnjam u njega, on je veliki profesionalac'

Image

Trener Dinama Ivajlo Petev dao je slobodno ponajboljem igraču svoje momčadi Soudaniju nakon što je Alžir neslavno završio nastup na Afričkom kupu nacija, javlja Goal.com.

24.1.2017.
16:28
VOYO logo

Alžir je turnir završio s porazom i dva remija, a Soudani se ozlijedio već u prvom srazu protiv Zimbabvea. Ozljeda Dinamovog nogometaša nije teže prirode, Soudani je već proteklih dana trenirao po posebnom programu, odvojeno od ostaka momčadi.

JOŠ MALO PA NESTALO: Navijači izabrali Alžirca Soudanija za najboljeg Dinamovog igrača

Alžir remizirao sa Senegalom

I vjerovao kako će Alžir svladati Senegal, pa izboriti daljnju fazu natjecanja. No, to se jučer nije dogodilo. Alžir je remizirao sa Senegalom i oprostio se od daljnje faze natjecanja na Afričkom kupu nacija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
Image
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL

Soudani se nakon razočaranja, svog osobnog i reprezentativnog, vraća klupskim obvezama. Alžirac je već razgovarao s Ivajlom Petevom koji mu je dao slobodno. Soudani će se sad, kako Goal.com piše, prvo odmoriti pa onda priključiti modrim pripremama.

'Soudani se treba odmoriti, napuniti baterije'

"Soudani nam se priključuje 5. veljače kada se momčad vrati s priprema iz Turske. U punom pogonu je od lipnja prošle godine, tako da se treba malo odmoriti, napuniti baterije, provesti vrijeme s obitelji. Nisam mu dao poseban program jer je Soudani veliki profesionalac koji se zna brinuti za sebe, ne sumnjam u njega" poručio je iz Turske Ivajlo Petev.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

FANTASTIČNO OTVARANJE TURSKE AVANTURE: Pogledajte kako su dinamovci razvalili Ukrajince

Inače, Dinamo je jučer u svojoj prvoj utakmici na pripremama u Turskoj s 3-1 svladao ukrajinski Dnjipro. Kako iz kluba javljaju, pred igračima Dinama svakodnevni su treninzi, kao i preostale četiri prijateljske utakmice. Modri danas imaju slobodno poslijepodne.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
Cijena strasti
default_cta
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
Obiteljske tajne
default_cta
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
Gajin svet
default_cta
VOYO logo