PEPOVE TRUPE MELJU I DALJE: / Manchester City pomeo Stoke, slijedi okršaj Guardiole i Bilića!

Image
Foto: AFP, PAUL ELLIS

U prvo utakmici subotnjeg programa 2. kola engleske Premier lige nogometaši Manchester Cityja su kao gosti svladali Stoke s 4-1.

20.8.2016.
15:41
AFP, PAUL ELLIS
VOYO logo

Pep Guardiola tako ima stopostotan učinak i poslije prvog gostovanja u Premier ligi. Prošli su vikend njegovi nogometaši kod kuće svladali Sunderland s 2-1, a ove su subote bili uvjerljiviji, ponajprije zahvaljujući dvostrukim strijelcima Sergiju Agüeru i Nolitu.

Image
DAME I GOSPODO, POKLONITE MU SE! /

Zlatan Ibrahimović bacio Teatar snova u trans

Image
DAME I GOSPODO, POKLONITE MU SE! /

Zlatan Ibrahimović bacio Teatar snova u trans

Agüero i Nolito po dvaput

City je poveo u 27. minuti kada je Agüero bio precizan s bijele točke poslije prekršaja Shawcrossa nad Otamendijem. Samo devet minuta kasnije opet je argentinski nogometaš bio na djelu, zabio je glavom nakon asistencije De Bruynea. Agüeru je to već šesti gol ove sezone u svim natjecanjima i osmi u sedam dosadašnjih nastupa protiv redovite mušterije Stokea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

https://vid.me/Inr0

Nadu domaćima u 49. je minuti pogotkom iz jedanaesterca vratio nekadašnji Guardiolin učenik Bojan Krkić, ali ulazak Nolita 69. minuti donio je Manchester Cityju novi zamah. Španjolski reprezentativac je u 86. minuti zabio iz svoga prvog udarca na gol u Premier ligi, a priču je zaključio svojim drugim pogotkom u petoj minuti sudačke nadoknade.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pred Građanima je u srijedu uzvratna utakmica završnog pretkola Lige prvaka protiv Steaue koju su prošli tjedan u gostima deklasirali s 5-0. Sljedeći vikend je, pak, na rasporedu Guardiolin okršaj protiv našeg Slavena Bilića i njegova West Hama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
Samit
default_cta
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Barbapapa
default_cta
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo