Guardiola prijeti: 'Oni koji to neće činiti će završiti na tribinama'

Bayernov trener Pep Guardiola ugodno je iznenađen koliko su se brzo njegovi igrači priviknuli na njegove metode rada i razmišljanja, te ih usvojili.

17.10.2013.
8:37
VOYO logo

Holger Badstuber, Javi Martinez, Thiago Alcantara, Mario Götze i Bastian Schweinsteiger, sve su to važni igrači bavarskog giganta koji imaju problema s ozljedama ili su ih donedavno imali. Momčad Bayerna, koja je prošle sezone pod vodstvom Juppa Heynckesa osvojila trostruku krunu, sve što je mogla, pokazala je usprkos promjeni trenera i problemima s ozljedama da bi i ove sezone mogla napuniti vitrine s novim trofejima.

U Ligi prvaka je startala s dvije uvjerljive pobjede, posebno je impresivna ona u gostima kod Manchester Cityja 3:1, dok je u Bundesligi vodeća nakon 8 rundi s 20 bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Uvjeren sam da ćemo biti još i bolji kada ćemo imati na raspolaganju sve igrače. No, na kraju sezone ćemo biti u borbi za trofeje samo ako će svaki naš igrač prihvaćati moje odluke u ovoj našoj velikoj momčadi. U suprotnome ćemo se naći u problemima. Sa svakim igračem ću biti odličan prijatelj ako prihvati i usvoji ono što mu kažem. Podržavam igrače koji prihvaćaju moje odluke, a oni koji to neće činiti će završiti na tribinama. Reći ću još jednom, trebaju mi svi naši igrači", izjavio je Guardiola za službeni klupski magazin.

Bivši trener Barcelone istaknuo je kako je vrlo brzo odlučio prihvatiti ponudu Bayerna, kada je ona stigla.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Već nekoliko sekundi nakon prvog kontakta s klubom sam znao da moram uzeti taj posao. Da sam rekao 'ne', možda ne bih ni dobio drugu priliku. Jednostavno nisam želio propustiti mogućnost raditi s velikom momčadi koju je klub ekipirao u zadnjih nekoliko godina."

Zasad je vrlo zadovoljan onime što je vidio i dobio od svoje momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nije toliko važno biti na vrhu ljestvice u listopadu, ali uvijek je lijepo biti prvi. Važno je da usavršimo naš stil igre. To je proces koji traje, ali je utakmica protiv Manchester Cityja pokazala da smo već sada na vrlo pristojnoj razini. Zapravo sam prilično iznenađen koliko su brzo igrači usvojili moje ideje. Trebat će nam definitivno još vremena, ali razina igre je već sada vrlo visoka. Zadovoljan sam s našom igrom", poručio je Guardiola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo