Mandžo, budi spreman! Prvak krenuo u veliki šoping!

Menadžer engleskog nogometnog prvaka Manchester Cityja Manuel Pellegrini potvrdio je da će Građani tijekom siječnja kupiti jednog napadača.

9.1.2015.
20:59
VOYO logo

Nije želio komentirati pisanje engleskih i španjolskih medija kako City želi hrvatskog reprezentativca Marija Mandžukića, niti nagađanja kako bi na Etihad mogao preseliti napadač Swansea Cityja Wilfried Bony.

"Tijekom siječnja sigurno ćemo kupiti jednog napadača. Procijenili smo kako nam u borbi za naslov prvaka treba još jedan napadač", otkrio je Pellegrini, te dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne želim govoriti o konkretnim imenima, no trebamo zamjenu za Alvara Negreda koji je na početku sezone otišao u Valenciju."

Pellegrini je posljednjih tjedana imao velikih problema s ozljedama napadača, pa je u jednom trenutku ostao bez Sergija Agüera, Edina Džeke i Stevana Jovetica. Aguero i Džeko su se oporavili, no Pellegrini sada 'puše na hladno'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ispred nas je niz teških utakmica. Uskoro kreće i Liga prvaka, pa nastavak FA Cupa," dodao je Čileanac.

Podsjetimo, engleski i španjolski mediji posljednjih tjedana izvještavaju da je City zainteresiran za Mandžukića koji se prošlo ljeto preselio iz Bayerna u Atletico Madrid. Španjolski je prvak prije nekoliko dana u svoje redove vratio Fernanda Torresa, pa ne treba čuditi ako se odluči na prodaju hrvatskog napadača i tako napuni blagajnu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo