PELLEGRINI FRUSTRIRAN NAKON PORAZA: / 'Mandžukićev gol trebao je biti poništen'

Image
Foto: AFP

Juventus je u 5. kolu skupine D Lige prvaka sa 1:0 svladao Manchester City, a jedini pogodak na utakmici u 18. minuti dijelo je našeg Marija Mandžukića.

26.11.2015.
8:54
AFP
VOYO logo

Trener Stare dame odlučio je šansu u prvih 11 dati Mandžukiću umjesto napadača Alvara Morate koji ga je zamijenio u 55. minuti i s tim je sve iznenadio. Nakon utakmice, trener Juventusa Massimiliano Allegri otkrio je kad je donio ovu odluku.

"Ovu odluku da Mandžukić susret započne u prvih 11, a Morata ostane na klupi sam donio prije dva dana. Jednostavno, Morata mi je mogao više dati u drugom poluvremenu kad je Manchester bio na klupi", jasan je Allegri, te se osvrnuo na susret.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pellegrini jasno dao do znanja

"Zadovoljan sam kako smo odigrali susret, ali moramo bolje. Moramo u nekim trenucima naučiti kako kontrolirati loptu. No, najvažnije da nismo primili gol".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trener GrađanaManuel Pellegrini nije bio zadovoljan ishodom sraza. Bio je jako frustriran razvojem događaja u Torinu, a istaknuo je i da je Mandžukićev gol bio sumnjiv.

"Nismo realizirali naše šanse. Mandžukić je zabio pogodak iz akcije u kojoj je napravio prekršaj nad Otamendijem", rekao je Pellegrini čija je momčad porazom u Torinu prepustila vrh skupine Juventusu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Promašili smo šanse na početku utakmice i to je bilo to", jasan je Pellegrini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo