Pečeni vol od 450 kg mamio uzdahe usred Zagreba!

U nedjelju je deseti rođendan proslavio Nogometni centar Maksimir, poznato zagrebačko sportsko okupljalište na kojem su stasali i mnogi poznati nogometaši.

23.4.2012.
17:44
VOYO logo

Nogometni centar Maksimir osnovan je 2001. godine kao prvi privatni nogometni centar u Hrvatskoj, odnosno prva privatna škola nogometa koja je investirala u izgradnju kvalitetne sportske infrastrukture na gradskom zemljištu. Tijekom godina je na popularnim igralištima iznad Maksimirskog stadiona stvorena nogometna institucija koja uspješno provodi sportsko obrazovanje djece više od jednog desetljeća.

Stoga u nedjelju na Maksimiru nije nedostajalo gostiju, tim više što je uz obližnji park zamirisalo i pečenje kakvo se ne 'čuje' baše često u centru metrolope.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zadovoljni smo kako je sve prošlo, od 10 sati ujutro do osam navečer je prošlo više od 500 ljudi, a vol je, naravno, bio hit. Ne znam da je itko ikad radio ovako vola u Maksimiru, bilo je stvarno zabavno. Imali smo i turnire naših klinaca, kod nas trenutno trenira oko stotinjak djece, a posebno su zabavni bili turniri roditelja i izbori za naj-mamu i naj-tatu. Mame su pucale penale, tehnicirale, bilo je sjajno", opisao je Blažević nedjeljnu obiteljsko-nogometnu atmosferu na Maksimiru, kakvu već godinama sanjaju susjedi iz Maksimirske 128.

Cijeli je projekt zaživio i na državnoj razini, a o rezultatima najbolje govore imena poznatih nogometaša koja su stasala na popularnom NC-u.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Razvili smo koncept samofinanciranja nižerazrednih klubova kroz najam terena s umjetnom travom rekreativcima i susjednim klubovima, što dokazuju nogometni centri u Zagrebu, Splitu, Hvaru. Inače, iz naše škole nogometa poteklo je i mogo prvotimaca među kojima su i Mate Maloča, Mathias Chago, interovac Armand Dubois, a sada i nova nada hrvatskog nogometa, hajdukovac Tomislav Kiš", pohvalio nam se Blažević.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo