PAŠALIĆ NA KORAK OD TRANSFERA KARIJERE: / U Milanu strahuju oko ozljede leđa

Image
Foto: Screenshot: Facebook

Mario Pašalić (21) se u ovim trenucima nalazi u Milanu gdje prolazi, kako Talijani navode, dvodnevni liječnički pregled, prije nego li se i službeno realizira njegov transfer iz Chelseaja u Milan

26.8.2016.
15:57
Screenshot: Facebook
VOYO logo

Pašalić se nalazi pred potpisom ugovora karijere. Ako zanemarimo potpisivanje za Chelsea za koji nije niti igrao, nego je bio seljakan na posudbe u španjolski Elche i Monaco. Sad je na korak od potpisivanja ugovor s talijanskim velikanom Milanom gdje bi zasigurni igrao. No, u ovoj čitavoj priči postoji jedan, nadamo se, mali problem. Naime, u Milanu strahuju oko Pašalićeve ozljede leđa i uklještenog diska, koja datira od veljače, pa su zbog toga pozvali specijalista koji će dati svoj konačni sud o njegovom zdravlju.

"On je igrač generacije 1995. koji je već odigrao stotinu utakmica i postigao 30 golova u ligama kao što su hrvatska, španjolska i francuska. Imao je nekih problema s leđima, ali oni su riješeni prije nekoliko mjeseci", poručio je Pašalićev agent Federico Pastorello putem Twittera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sudite o njemu nakon što ga vidite na terenu. Hvala vam", dodao je Pastorello.

Gazzetta dello Sport navodi da bi Pašalićev liječnički pregled trebao završiti tek u subotu poslijepodne. Tek ako specijalist da pozitivnu ocjenu, tada bi se transfer trebao realizirati. Milan bi u tom slučaju trebao Chelseaju platiti oko 200.000 eura odštete za jednogodišnju posudbu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo