PARANOJA ZAVLADALA MEĐU NAVIJAČIMA UNITEDA: / 'O ne, vratio nam se Louis Van Gaal'

Image
Foto: AFP, LEON NEAL

Čini se kako nezadovoljstvo navijača Manchester Uniteda raste iz dana u dan nakon dva vezana poraza Crvenih vragova od Manchester Cityja i Feyenoorda.

16.9.2016.
11:26
AFP, LEON NEAL
VOYO logo

"Ako se po jutru dan poznaje". Poznata je narodna poslovica koja se ne bi baš mogla primjeniti u slučaju Manchester Uniteda. Jer, početak za Crvene vragove bio je obečavajuć, ali se nije moralo dugo čekati na turbulencije na brodu zvan United. Naime, Manchester je sezonu otvorio osvajanjem Community Sheilda, a upisao je tri pobjede i na otvaranju Premierlige.

Uslijedili porazi

No, sad su uslijedili porazi. Nakon dva poraza u nizu (Manchester City, Feyenoord) dio navijača Uniteda već traži ostavku Josea Mourinha, a navijači su strašno nezadovoljni svojim zvjezdanim pojačanjem Paulom Pogbom koji je iz Juventusa u redove Crvenih vragova prešao za nevjerojatnih 105 milijuna eura, što je najveći transfer u povijesti svjetskog nogometa. Pogba za sad nije pokazao apsolutno ništa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP, LEON NEAL
Image
Foto: AFP, LEON NEAL

JASNA PORUKA ISTINSKE LEGENDE: ‘Manchester United mora dovesti Modrića kako bi Pogba napokon proigrao’

Općenito, klub je ovog ljeta potrošio ponovno velike novce, ali očito se onaj stari, dobro poznati osjećaj razočaranja i tuge navijača Uniteda vraća na Old Trafford. Navijačima je dosta čekanja. Još od odlaska Fergusona čekaju pravi United kakav je nekad bio kad je harao Engleskom i Europom.

Mourinho došao uskrsnuti momčad, ali...

Mourinho je došao uskrsnuti momčad i vratiti ga na puteve stare slave, no brzo je spoznao koliko su duboke traume Unitedovih navijača kojima se nakon poraza od Feyenoorda masovno počeo pričinjavati bivši menadžer Louis van Gaal. Pa su tako na društvenim mrežama osvanuli komentari nezadovoljnih pristalica Crvenih vragova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Čini mi se kako je Mourinho verzija Van Gaala 2.0"; "Čini se kako Van Gaal nikada neće otići s Old Trafforda"; "Naša predstava protiv Feyenoorda podsjeća na eru Van Gaala. Ovo je bilo jako razočaravajuće", samo su neki od komentara navijača na društvenim mrežama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo