PANIKA NA EMIRATESU: / Zvijezda Arsenala odbila potpisati novi ugovor

Image
Foto: AFP, ADRIAN DENNIS

Španjolska Marca piše kako je ove sezone najbolji igrač Arsenala i jedan od najboljih nogometaša Premier lige Mesut Özil navodno odbio potpisati novi ugovor s londonskim velikanom do 2020.

13.2.2016.
15:26
AFP, ADRIAN DENNIS
VOYO logo

Budućnost Mesuta Özila sad se naveliko povezuje s Barcom, najvećim rivalom Real Madrida, kluba čije je boje od 2010. do 2013. branio upravo Özil, a koji ga se na kraju i odrekao 2013. godine. Njemački reprezentativac uživa fantastičnu sezonu u Sjevernom Londonu i čelnici Arsenala su s njim htjeli produžiti ugovor.

Image
MOGU LI TOPNICI DO NASLOVA: /

Šest je razloga zbog čega bi mogli do njega nakon 12 godina

Image
MOGU LI TOPNICI DO NASLOVA: /

Šest je razloga zbog čega bi mogli do njega nakon 12 godina

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ali, on im je rekao-ne! Özil navodno nije sretan načinom na koji se Arsenal pojačava te ne vidi kako bi s takvom momčadi mogao krenuti u lov na Ligu prvaka. Stoga, Özil ne želi provesti niti trenutka više na Emiratesu od onoga što mora, a njegov ugovor vrijedi do 2018. godine. Barcelona je odmah uletjela u priču i navodno kontaktirala menadžere Nijemca koji je, kako Španjolci pišu, još 2010. čak birao između Barcelone i Reala. I odlučio se za dolazak na Santiago Bernabeu.

Velika konkurencija u veznom redu Barce

Međutim, prije nego što ga se dovede u Kataloniju, trener Luis Enrique mora dobro razmisliti gdje bi Özila smjestio u momčad na poziciju u vezi gdje već vlada velika konkurencija i gdje im ne manjka vrhunskih igrača. Tu su Sergio Busquets, naš Ivan Rakitić, Andrés Iniesta, Arda Turan i Sergi Roberto. Uz to, u čitavoj ovoj priči oko Barcelonine zainteresiranosti za Özila postoji i jedna kvaka. Ova priča iz Marce jako je upitna, ako se uzme u obzir da je Footbal Leaks otkrio kako u Özilovom ugovoru postoji i klauzula prema kojoj u slučaju da Nijemac želi potpisati za neki Španjolski klub, Real ima pravo u roku od 48 sati izjasniti se jesu li Madriđani zainteresirani za kupovinu Nijemca ili ne.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U momčad će se krajem ožujka vratiti ozlijeđeni Rafinha tako da, ukoliko Özil i dođe na Camp Nou a ostanu svi navedeni igrači, imati će težak zadatak izboriti se za standardnog prvotimca. Iako je Barcelona u sredini pokrivena, šansa za dovođenjem Mesuta Özila ne pruža se baš tako često.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kralj asistencija (ove sezone na svom kontu već ima nevjerojatnih 16 asistencija uz 6 golova u svim natjecanjima) bio bi od velike pomoći Barceloni u nastojanju da nastavi svoju dominaciju u Španjolskoj i Europi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo