PALI POD ČAČIĆEVIM VODSTVOM: / Hrvatska nogometna reprezentacija nazaduje na Fifinoj ljestvici

Image
Foto: PIXSELL

Hrvatska nogometna reprezentacija pala je dva mjesta na najnovijoj FIFA-inoj ljestvici koja je objavljena u četvrtak i sada je 18. reprezentacija svijeta, dok se na prvo mjesto vratila Njemačka.

14.9.2017.
11:25
PIXSELL
VOYO logo

Njemačka je s prve pozicije svrgnula Brazil nakon dvije uvjerljive pobjede u kvalifikacijama za SP 2018. protiv Češke i Norveške. Rezultati kvalifikacijskih utakmica za SP u Rusiji koje su se igrale početkom mjeseca dosta su utjecale na raspored na ljestvici. Portugal se popeo tri mjesta, sa šeste na treću poziciju, Argentina je četvrta, pala je jedno mjesto nakon dva neodlučena rezultata u južnoameričkim kvalifikacijama.

Belgija se popela s devete na petu poziciju nakon pobjeda nad Gibraltarom i Grčkom. Poljska je pala jedno mjesto, na šestu poziciju, Švicarska se sa četvrte spustila na sedmu poziciju, dok je Francuska napredovala dva mjesta, do osme pozicije. Čile je pao dva mjesta, na deveto mjesto, a Kolumbija sa 10. na osmo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Od hrvatskih suparnika u kvalifikacijskoj skupini I, Island je 22. nakon pada od sva mjesta. Sljedeći suparnik Vatrenih, Ukrajina, napredovala je tri mjesta i sada je 24. reprezentacija svijeta, Turska, koja je slavila protiv Hrvatske 1-0, napredovala je šest mjesta, do 27. pozicije. Finska, protiv koje Hrvatska igra zadnju kvalifikacijsku utakmicu u skupini u Osijeku 6. listopada, upisala je najveći napredak, od čak 23 mjesta, i sada se nalazi na 87. poziciji. Kosovo je 184. reprezentacija svijeta nakon pada od četiri mjesta.

Image
Foto: Screenshot/Fifa
Image
Foto: Screenshot/Fifa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo