PA KAKO ĆE DOBAR TEK BITI!? / 'Messi još uvijek igrački raste'

Image

Nesumnjivo jedan od najboljih nogometaša današnjice, za mnoge i svih vremena jest Barcelonin argentinski napadač Lionel Messi.

1.11.2016.
10:55
VOYO logo

Hoće li to raditi do kraja karijere u dresu Barcelone ili će se priključiti nekoj drugoj momčadi pitanje je koje zaokuplja mnoge koji prate razvoj situacije oko njegova produljenja ugovora. Aktualnim je vezan za španjolske prvake do kraja lipnja 2018., a na tome da ga dodatno obveže na ostanak u klubu intenzivno radi Barcelonin predsjednik Josep Maria Bartomeu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jako smo sretni što je naš igrač. Jako. Bez konkurencije je najbolji na svijetu. Ne znam što budućnost donosi, ali zauvijek ćemo mu pokušavati dokazati da je u najboljem klubu na svijetu, da je ovdje proveo najbolje trenutke i da je ovo mjesto na kojem želimo da ostane", kaže Bartomeu zadivljen Messijevim konstantnim napretkom.

"On je još uvijek 29-godišnjak, a na terenu izgleda kao da je među mlađim igračima. Prije dvije godine je započeo drugačije igrati i sad je bolji igrač no što je bio prije. Mnogo bolji. Uobičajeno se igrači podižu i padaju, ali on i dalje raste. Gdje su njegove granice? Ne znamo", dodaje uz obećanje da u nadolazećim mjesecima s Messijem pregovarati o produljenju suradnje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo