Ovo u Zagrebu mogu sanjati: Poljud rasprodan tri dana prije utakmice!

Hajdukovu utakmicu godine, uzvratni susret play-offa Europske lige s Dnjiprom, gledat će na Poljudu više od 33.000 navijača. Četvrtak je dan koji svi čekaju, a karte za okršaj koji bi mogao osigurati europsku jesen na Poljudu već su planule.

Već nakon povratka hajdukovaca iz Ukrajine bilo je jasno da se ovoga tjedan u Splitu sprema jedan već dugo neviđeni nogometni spektakl. Iako su u Kijevu izgubili od Dnjipra s 2:1, hajdukovce su na Resniku dočekale stotine navijača, nosili ih narukama, uz zapaljene baklje i pjesmu…

Euforija se proširila gradom preko noći. Već prvog dana prodaje ulaznica za uzvratni susret planulo je nekoliko tisuća karata, a do ponedjeljak je rasprodan cijeli stadion, više od 33.000 mjesta.

Sada se traži karta više, a svi oni koji nisu mislili na vrijeme možda još mogu doći do vrijednog papirića. Naime, moguće je da se u četvrtak u prodaji nađu ulaznice za sektor B, predviđen za gostujuće navijače. Radi se o 1400 karata za mjesta na jugozapadu poljudskog stadiona od kojih će dio na dan utakmice vrlo vjerojatno biti pušten u prodaju.

//www.youtube.com/embed/U5gzX1EDSuU

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr