'Ovo je prebolesno! Pa nije Modrić ni Messi ni Ronaldo!'

Engleski tabloid Mirror objavio je u nedjelju da je europski prvak Chelsea ponovno zainteresiran za dovođenje Luke Modrića iz Tottenhama. To je razbjesnilo dio navijača londonskih plavih...

20.8.2012.
8:27
VOYO logo

Klub sa Stamford Bridgea prošlog je ljeta silno želio dovesti Modrića, ali sve je ponude gradskog rivala predsjednik SpursaDaniel Levy odbio, iako je sam Luka želio otići u drugi dio Londona. Sada Modrić želi isključivo u Real i Chelsea ga, tvrdi Mirror, više ne zanima.

Međutim, i samo spominjanje Chelseaja ponovno je uzburkalo duhove među navijačima kluba sa Stamford Bridgea, a komentari na ovu vijest su podijeljeni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovo je presmiješno. Zar stvarno mislite da bismo trebali potrošiti 40 milijuna funti na igrača koji čak ni ne želi doći k nama? Pa nije Modrić ni Messi ni Ronaldo, dođite k sebi! Nama treba centralni vezni igrač, ali Modrić sigurno ne vrijedi toliko, to je prebolesno! Real je za tog istog igrača ponudio manje od 30 milijuna funti, a Levy se pravi lud jer zna da može izmusti još dva-tri milijuna više da osnaži momčad novim pojačanjima. A naši u upravi istupaju kao idioti nakon što ih je taj isti Levy ismijao u priči s Modrićem prošle sezone...", ozbiljno se naljutio jedan od forumaša na Chelseajevoj fan-stranici portala vitalfootball.com.

http://www.dailymotion.com/embed/video/xsx3tj Novi veznjak Chelseaja Eden Hazard briljirao je na otvaranju Premiershipa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim, nisu svi protiv dolaska Modrića. Neki bi ga primjerice htjeli u Chelseaju bez obzira na cijenu.

"Ako želi doći u naš klub, moramo ga uzeti. Modrić je najbolji centralni vezni igrač Premiershipa i savršeno je smisleno kupiti ga. 40 milijuna funti možda zvuči puno, ali to stavite u kontekst da je najbolji centralni u ligi, onda i vrijedi tih novaca, kao i da kupujete vrhunskog napadača. Dakle, ako ga možemo ugrabiti, on bi samo pojačao našu momčad, što nije loša stvar."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedan od forumaša upozorava na Modrićeve godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nema sumnje da je Modrić najbolji centralni vezni igrač Premiershipa, ali isto tako, on će uskoro imati 27 godina. Zato se nadam da je ova ponuda od 40 milijuna funti 'uzmi ili ostavi'. Dakle, to je to i ništa više. Isto tako mislim da je uprava mogla puno naučiti iz prošlih godina i da moraju pratiti i druge igrače..."

Kako god bilo, u iščekivanju kraja prijelaznog roka, a to je 31. kolovoza, stvari postaju sve zanimljivije. Španjolski i engleski mediji navode da bi pregovori na relaciji Real – Tottenham trebali biti nastavljeni u ponedjeljak, s mogućnošću da Modrić odleti u Madrid na liječničke preglede.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo