OVO JE BILO KATASTROFALNO: / 'Nije ni čudo što nam se HNL počeo gaditi'

Image
Image

Očajno suđenje na subotnjoj utakmici 23.

23.2.2016.
8:35
VOYO logo

Podsjetimo, Lokomotiva je pobijedila s 2:1, a u završnim je trenucima sudac Tihomir Pejin propustio dosuditi jedanaesterac za Hajduk nakon što je rukom u kaznenom prostoru igrao Borna Barišić. Osim toga, ostalo je upitno je li Jerko Leko u 73. minuti zaslužio drugi žuti karton, a nekažnjeno je prošlo i dvostruko igranje rukom Franka Andrijaševića.

"Sudac je bio dekoncentriran"

"Ja sam zadnji put i branio Leku jer se oko njega stvara fama da bi mogao dobiti žuti još u svlačionici, ali činjenično stanje je da je zaslužio prvi žuti. Nakon toga dolazimo do 73. minute gdje je prošao 'lišo'. To je trebao biti drugi žuti, crveni, to je pogreška suca Pejina", objasnio je Beusan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Jerko Leko

Andrijašević je u 74. minuti prvi put zaustavio loptu rukama nakon centaršuta gostiju, a sve je ponovio i sedam minuta kasnije.

"Ovdje sudac pokazuje totalnu dekoncentraciju, nije čak pokušao ni verbalno upozoriti igrača koji dva put igra namjerno rukom i sprečava putanju lopte prema svom kaznenom prostoru. To su trebala biti dva žuta kartona", istaknulo je Oko sokolovo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nema opravdanja"

I konačno, u 90. je minuti Barišić namjerno u kaznenom prostoru igrao rukom i zaustavio loptu, ali nijedan od sudaca nije reagirao.

"Nemam to što komentirati. Ne mogu ja tu otkriti neku toplu vodu. Meni nije jasno da drugi pomoćni sudac nije signalizirao da je igrač s brojem tri igrao rukom. Suđenje je bilo loše, ako ne i katastrofalno", zaključio je Beusan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Screenshot
Image
Foto: Screenshot

Nedosuđeni jedanaesterac za Hajduk

Još je oštriji bio Joško Jeličić, HRT-ov stručni komentator i bivši nogometaš Hajduka i Dinama.

"Nema nikakvog objašnjenja ni opravdanja za kompletnu sudačku ekipu ili organizaciju. Kad zbrojite infrastrukturu i suđenje, nije ni čudo što se većini nas koji volimo nogomet HNL počeo i gaditi", poručio je Jeličić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo