OVE ZIDANEOVE RIJEČI NALIKUJU NA OPROŠTAJ OD REALA: / 'Spreman sam za odlazak iz Madrida'

Image
Foto: AFP/JAVIER SORIANO

Nekoć genijalni nogometaš, danas uspješni trener Real Madrida Zinedine Zidane svjestan je da će stići trenutak kada će morati napustiti klupu momčadi koju uspješno vodi.

25.10.2017.
17:08
AFP/JAVIER SORIANO
VOYO logo

Zidane je u siječnju 2016. godine preuzeo vođenje Realovih nogometaša nakon što je s klupe najuren Rafael Benitez. Bez puno trenerskog iskustva, točnije imao je samo ono iz Real Madrid Castille, francuski se stručnjak, inače igračka legenda kluba sa Santiago Bernabeua, primio posla u kojem je do danas nanizao sedam naslova među kojima se ističu dva u Ligi prvaka i jedan u španjolskom prvenstvu.

Dobitnik 'The Best FIFA Football Coach' nagrade za 2017. zna da trenuci slave neće trajati vječno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U nogometu uvijek ima uspona i padova, treba znati kako se oporaviti. Kada ste gore onda morate i pokušati ondje i ostati, ali svjestan sam da će doći dan koji će označiti moj odlazak iz Madrida i ja sam na to pripremljen. Svjestan sam da sam u klubu naviknutom na osvajanje trofeja, moja navodna sposobnost da vodim top-igrače temeljena je na mojoj nogometnoj strasti, a važnije od mojih igračkih trofeja jest da igrači vjeruju u poruke i ono što dajem na treninzima. Vjeruju li igrači u vas, onda možete daleko stići", jasan je Zidane čije riječi prenosi Marca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo