OVAJ PUT NIJE BILO SENZACIJE: / Barcelonin zvjezdani trojac uništio novaka u prvoj ligi

Image
Foto: AFP, PEDRO ARMESTRE
17.9.2016.
15:12
AFP, PEDRO ARMESTRE
VOYO logo

Pet dana nakon što su Celticu na startu Lige prvaka utrpali sedam komada, Katalonci su nastavili s golijadom i u madridskom predgrađu. Ponovno je glavninu posla obavio briljantni trojac MSN - Messi je postigao dva pogotka i jednom asistirao, Suarez je upisao jedan gol i dvije asistencije, a Neymar gol i izboreni jedanaesterac.

Lijep pogodak Rafinhe

Obrana Leganesa kapitulirala je u 15. minuti kada je Suarez s desne strane idealno poslužio Messija. Argentinac mu je uzvratio 16 minuta kasnije, a u 44. minuti je zabio i Neymar, pri čemu je opet u ulozi asistenta bio Suarez. Treći se put tako dogodilo da su već tijekom prvog poluvremena Messi, Suarez i Neymar zabili barem po jedan gol svaki.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

https://vid.me/Y0OM

U 55. minuti je Brazilac izborio kazneni udarac koji je u pogodak pretvorio Messi, a devet minuta kasnije je prekrasno s ruba šesnaesterca zabio Rafinha. Za domaće je u 80. minuti utješni pogodak postigao Gabriel.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Samo Raul ispred Messija

Ovome vrijedi dodati da je Messi sada zabio gol protiv 34 različita kluba u najvišem razredu španjolskog prvenstva. Ispred njega je samo legendarni Realov nogometaš Raul koji je postizao pogotke protiv 35 različitih klubova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ivan Rakitić bio je i ovom prilikom u početnoj postavi Barcelone, a u 57. minuti ga je zamijenio Arda Turan. Sljedeće kolo Primere na rasporedu je već tijekom tjedna, a Barcelonu u srijedu na Camp Nouu očekuje derbi protiv Atletico Madrida.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo