Ovaj mladi Hrvat ne vjeruje što mu se dogodilo u životu

Osamnaestogodišnji Porečanin Simon Sluga planirao je doček Nove godine s vršnjacima, no umjesto na tulumu završio je u Dubaiju na pripremama s prvom momčadi Juventusa.

3.1.2012.
7:51
VOYO logo

Vratar Rijeke Simon Sluga doživio je ono o čemu maštaju mnogi klinci kada počnu gurati bubamaru po travnjacima.

Iako nikada nije ni minute branio za prvu momčad Rijeke u službenoj utakmici, u moru mladih vratara upravo je njega slavni Juventus pozvao da dođe u Dubai i trenira sa svojim idolom od malih nogu Gianluigijem Buffonom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Još niti sam nisam svjestan svega toga, kao da se sve to događa nekom drugom. Čekam da se probudim iz sna, da me netko uštipne. Ali, evo, istina je. Ugovor sam potpisao do ljeta, s tim da mi do ožujka u klubu moraju reći žele li da ga produžim ili ne. Gledajte, ja sam čvrsto na zemlji, nisam poletio, znam da je ovo tek prvi, mali korak u karijeri, ne zamaram se trenutno time što će biti na ljeto", izjavio je Sluga Sportskim novostima i opisao svoje susrete sa zvijezdama poput Del Piera:

"Ne ponašaju se prema meni s visoka, već kao da sam već dugo s njima, cijeli život. Del Piero je strašan igrač, ima odličan udarac, tek kad vidiš to izbliza shvatiš kakva je veličina. Zaista ne izmišljam, stvarno cijeli život navijam za Juventus. Prva dva dresa koja sam dobio bili su od Del Piera i Buffona, bio sam spreman 'ubiti' za osjećaj da treniram s njima, nisam mislio da je to nešto ostvarivo. A sad sam tu, možda jednom postanem i Buffonov nasljednik", kazao je presretni Sluga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo