OTKRIVENA POZADINA VELIKE TRANSFER-SAGE: / Coutinhov odlazak u Barcelonu stopirao je - Bayern

Image
Foto: AFP

Njemački tjednik Sport Bild otkrio je što se događalo u pozadini neuspješnog transfera brazilskog nogometaša Philippea Coutinha iz Liverpoola u Barcelonu.

20.9.2017.
11:54
AFP
VOYO logo

Nije nikakva tajna da je Barcelona praktički cijelo ljeto nastojala dovesti Coutinha na Camp Nou, u jednom je trenutku ponudila i više od 100 milijuna eura odštete, ali Liverpool je ostao čvrst i na koncu ga je zadržao na Anfieldu. No, kako navodi Sport Bild, Redsi su bili spremni pustiti 25-godišnjeg Brazilca, ali samo da su uspjeli u namjeri dovođenja Thomasa Müllera (28) iz Bayerna.

SVIJET SE PONOVNO KLANJA KRALJU MESSIJU: Ove brojke će opet nametnuti pitanje gledamo li najvećeg nogometaša svih vremena

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve je bilo dogovoreno

Jürgen Klopp je silno želio Bayernovu zvijezdu u svome sastavu, a Müller je navodno pristao na transfer i dogovorio sve s Liverpoolom. No, u tom su trenutku čelnici Bayerna spustili rampu i tako jednim potezom razočarali i Liverpool i Barcelonu. Iako Müller baš i ne uživa preveliko povjerenje trenera Carla Ancelottija, očito su u bavarskom divu procijenili da je bolje ne prodavati klupsku ikonu.

Dakako, Liverpool je nakon Bayernova poteza odustao od prodaje Coutinha, tako da je Ousmane Dembele ostao jedino zvučno pojačanje Barcelone. I da stvar za Katalonce bude gora, Francuz se teško ozlijedio i čeka ga oko četiri mjeseca stanke...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
Samit
default_cta
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Barbapapa
default_cta
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo