Otkrivena istina o brutalnom vrijeđanju Slavena Bilića!

Prvi suradnik Slavena Bilića u Bešiktašu, Nikola Jurčević, osvrnuo se na okršaj Slavena Bilića i igrača Fenerbahčea Emrea Belözoglua nakon utakmice prošlog vikenda.

4.11.2014.
20:25
VOYO logo

Jurčević je za Sportske novosti to ovako objasnio:

"Ove nedjelje zakinuti smo dvaput. Olcay Sahan nije zaslužio drugi žuti karton pretkraj 1. poluvremena jer se rukom bezazleno oslonio na Emrea Belözoglua. Gubili smo 0:1 i s igračem manje bilo se teško vratiti u meč. Ali bismo uspjeli da je sredinom drugog dijela dosuđen evidentan penal zbog kečerskog zahvata Bekira Irtegüna na Dembi Ba!"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bivši Vatreni se osvrnuo i na vrijeđanje Slavena Bilića u srazu sa Fenerbahčeom.

//www.youtube.com/embed/zhS-xzp5LQY

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U nedjelju je taj Emre nekoliko puta došao do aut-crte da bi se prostački obraćao Slavenu Biliću, ali sudac se pravio gluh i nijem!"

U srazu protiv Fenera Bilić je demonstrativno (od)mahnuo kad je Emre simulacijom ishodio Sahanovo isključenje, smatrajući da krajnje nekorektno glumi žrtvu. Emre je nakon toga čak triput Biliću dobacio 'Od*ebi'. To je zasmetalo bivšem izborniku Vatrenih, koji je nakon završetka spomenutog sraza potražio turskog nogometaša u hodniku ispred svlačionice. Tada je došlo do žestokog verbalnog okršaja, a tuski mediji bruje o skandalu, i pišu da su se Bilić i Emre zamalo i fizički obračunali.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Novinari djelomično pretjeruju, u službi uobičajenog folklora, svojstvenog tom ambijentu i miljeu. Najviše je pretjerao Emre Belözoglu, i ostao nekažnjen. Nije u redu", zaključio je Jurčević.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo