OTKRIVEN PRAVI RAZLOG ENRIQUEOVA ODLASKA: / Messi je izgubio živce, a poseban 'pik' ima na jednog igrača

Image
Foto: AFP, LIONEL BONAVENTURE

Čim je u srijedu Luis Enrique objavio kako na kraju sezone napušta klupu Barcelone, krenula su nagađanja o razlozima takve odluke.

2.3.2017.
15:18
AFP, LIONEL BONAVENTURE
VOYO logo

Engleski su mediji tako, pozivajući se na španjolske izvore, objavili kako je Enriqueov odlazak zapravo 'isforsirao' ponajbolji svjetski nogometaš Lionel Messi. Peterostruki osvajač Zlatne lopte zapravo od samog početka nije imao posebno dobar odnos s Enriqueom, ali dvojac je zatomio nesuglasice, a na Camp Nou su stizali trofeji.

Image
A GOVORILI SU DA NE MOGU ZAJEDNO... /

Znate li koji igrač je skupio najviše nastupa pod Enriqueom?

Image
A GOVORILI SU DA NE MOGU ZAJEDNO... /

Znate li koji igrač je skupio najviše nastupa pod Enriqueom?

Prijetio odlaskom u Kinu

No, nakon što je Barcelona u prvoj utakmici četvrtfinala Lige prvaka doživjela debakl protiv PSG-a (0-4) na površinu je počelo izbijati nezadovoljstvo. Pojavila se tako glasina da je Messi bio iznimno ogorčen Enriqueovim radom i odlukama. Posebno mu se nije svidjelo što je trener u prvu postavu gurao portugalskog veznjaka Andrea Gomesa koji je često na klupu gurao našeg Ivana Rakitića, u prošle dvije sezone standarnog člana udarnog sastava. Messi se nikako nije mogao složiti s Gomesom na terenu i navodno je svojim utjecajem prisilio Enriquea da Portugalaca ostavi na klupi u dvoboju u kojem je Barcelona deklasirala Sporting sa 6-1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Messi je, pišu engleski mediji, klupskim čelnicima zaprijetio da će prihvatiti basnoslovnu ponudu iz Kine i napustiti klub ako Enrique ostane trener. Argentinskom genijalcu ugovor vrijedi još samo godinu dana, novi još nije potpisao i time je mogao ucjenjivati šefove.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Je li Enrique odlučio otići zbog Messijeva nezadovoljstva ili nečeg drugog, zna samo on. U svakom slučaju, vodeći ljudi Barcelone sada se moraju baciti u potragu za novim trenerom, a predsjednik Josep Maria Bartomeu je najavio da će ime Enriqueva nasljednika biti poznato tek u srpnju. Kao glavni kandidati se u španjolskim medijima spominju trener Athletic Bilbaa Ernesto Valverde i strateg Seville Jorge Sampaoli.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo