OTKRIVAJU LI MARKERI POČETNU POSTAVU? / Čini se da izbornik Čačić ima samo jednu dvojbu uoči Islanda

Image
Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL
Image
Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

Hrvatska nogometna reprezentacija odradila je u četvrtak još jedan trening uoči subotnjeg dvoboja protiv Islanda (18 sati) u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo u Rusiji.

10.11.2016.
20:54
Dalibor Urukalovic/PIXSELL
VOYO logo

Sudeći prema markerima koje je izbornik Ante Čačić podijelio igračima na početku treninga, čini se da mu je ostala još samo jedna dvojba oko početne postave. Ključno pitanje glasi hoće li od prve minute pred praznim Maksimirom zaigrati kapetan Luka Modrić ili njegov klupski suigrač iz Real Madrida Mateo Kovačić.

Image
SUBAŠIĆ O NAJVEĆEM HENDIKEPU HRVATSKE REPREZENTACIJE: /

'Tužno je to, nije lako igrati u takvim uvjetima'

Pivarić ispred Leovca

Ne računajući golmane, pri čemu je jasno da je 'jedinica' rezervirana za Danijela Subašića, izbornik je podijelio devet markera, a bez njih su ostali i Kovačić i Modrić. Očito upravo oko njih vlada dvojba koje ne bi bilo da je kapetan posve spreman. No, nakon ozljede i operacije lijevog koljena za Real je odigrao samo pola sata protiv Leganesa tako da još uvijek nije u punoj natjecateljskoj spremi. Mogao bi ga stoga na početku utakmice zamijeniti Kovačić koji je to posljednjih tjedana uspješno radio i u Realu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ako je vjerovati podijeljenim markerima, Čačić bi na Maksimir mogao izvesti sljedeću postavu: Subašić - Vrsaljko, Ćorluka, Vida, Pivarić - Badelj, Modrić (Kovačić) - Brozović, Rakitić, Perišić - Mandžukić. Pivarić će očito dobiti priliku ispred Leovca, a izbornika očito previše ne zanimaju ni Vidini kijevski nestašluci pa ga nema namjere seliti na klupu niti davati prednost Mitroviću.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo