OTKRIO ČEMU SE NADA: / Fiorentinin hrvatski napadač ima velike planove s klubom

Image
Foto: AFP/ALBERTO PIZZOLI

Fiorentinin hrvatski napadač Nikola Kalinić otkrio je medijima planove izjavom da klub cilja na nastup u Ligi prvaka, ali odmah i dodao je to to želja koju će biti teško ostvariti.

28.9.2016.
12:45
AFP/ALBERTO PIZZOLI
VOYO logo

Posljednjih sezona Fiorentina je redovit sudionik Europske lige, no mjesto u elitnom klupskom nogometnom natjecanju nikako da dohvate. U razgovoru za Corriere dello Sport kojeg prenosi portal Football Italia, Kalinić otkriva:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Na kojem će mjestu Fiorentina završiti? Nadam se u Ligi prvaka, ali uz toliko kandidata to će biti teško. U siječnju započinjemo igrati i u domaćem Kupu u kojem se želimo iskupiti za ispadanje prošle sezone", kazuje Kalinić koji je u momčadi Dnjipra, u sezoni 2014/15, igrao finale Europske lige i bio strijelac u 2-3 porazu od Seville.

Zabio je tada u sedmoj minuti utakmice, a bio je to uvodni pogodak ogleda protiv uspješnog branitelja naslova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Igrao sam finale s Dnjiprom i znam njegovu važnost. Lijep je to osjećaj i nadam se da ću ga doživjeti ponovno što je prije moguće."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Upitan tko će osvojiti naslov u talijanskom prvenstvu, Kalinić je prednost pred Napolijem dao aktualnom prvaku Juventusu. Torinski klub vodeći je na ljestvici sa 15 bodova iz šest odigranih susreta. Fiorentina na jedanaestom mjestu uz utakmicu manje ima i sedam bodova manje od lidera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo