OSTAVILI IH BEZ ŠANSE: / Bayern rezultatski unakazio Borussiju Dortmund

Image

U njemačkom "klassikeru" Bayern je u subotu na svom terenu protiv Borussije Dortmund slavio sa 4-1, a dvostruki strijelac bio je Robert Lewandowski.

8.4.2017.
21:08
VOYO logo

Već nakon deset minuta Bayern je vodio 2-0 golovima Riberyja (4) i Lewandowskog (10). Raphael Guerreiro u 20. minuti smanjuje zaostatak i daje šansu Borussiji za povratak. No, početkom drugog poluvremena, u 49. minuti, Robben pogađa za 3-1, a pobjedu Bayerna potvrdio je Lewandowski u 68. minuti iz penala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatski napadač Andrej Kramarić nastavio je igrati u odličnoj formi, u 28. kolu Bundeslige ponovno je bio strijelac za Hoffenheim, koji je u gostima kod Hamburgera poražen sa 1-2. Hamburger je poveo u golom Aarona Hunta u 25. minuti, a Kramarić je u 35. iz penala pogodio za 1-1. No, u 75. minuti Aaron Hunt svojim drugim pogotkom na utakmici donosi pobjedu HSV-u. Kramarić je u 80. minuti mogao donijeti remi Hoffenheimu, ali je njegov udarac zaustavio vratar domaćina.

Image
ON JE NEZAUSTAVLJIV: /

Pogledajte novi pogodak Andreja Kramarića

Image
ON JE NEZAUSTAVLJIV: /

Pogledajte novi pogodak Andreja Kramarića

To mu je bio četvrti prvenstveni gol u osam dana. U trijumfu protiv Herthe (3-1) zabio je dva gola, potom je bio strijelac za pobjedu 1-0 protiv Bayerna i sada je zabio protiv HSV-a. Kramarić je najkorisniji igrač Hoffenheima ove sezone sa 12 golova i 7 asistencija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Drugoplasirani Leipzig je u sudačkoj nadoknadi slavio protiv Bayer Leverkusena sa 1-0, a strijelac je bio Yussuf Poulsen (90+3). Stoper Tin Jedvaj odigrao je cijeli susret za Leverkusen.

Dan ranije Eintracht iz Frankfurta i Werder iz Bremena su odigrali 2-2. Gosti su u prvom poluvremenu stigli do prednosti od 2-0 preko Junuzovića (37) i Bartelsa (43), ali su domaći, koje vodi bivši hrvatski izbornik Niko Kovač, u nastavku spasili bod golovima Gaćinovića (48) i Fabiana (73-11m).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rezultati:

Köln - Borussia Moenchengladbach 2-3 Schalke - Wolfsburg 4-1 Freiburg - Mainz 1-0 RB Leipzig - Bayer Leverkusen 1-0 HSV - Hoffenheim 2-1 Bayern - Borussia Dortmund 4-1

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo