Mamićevi dječaci bacili kladitelje u trans!

Baš kao što su mnogi iskusni prognozeri klađenja najavljivali, Osijek i Dinamo odigrali su u prvoj utakmici finala Hrvatskog kupa - remi, bez ijednog postignutog gola.

2.5.2012.
21:00
VOYO logo

Pred oko osam tisuća gledatelja u osječkom Gradskom vrtu, Osijek i Dinamo odigrali su bez golova (koeficijent 3,8). Iako su se domaćini silno trudili doći do prednosti uoči uzvrata na Maksimiru, koncentrirana obrana Modrih nije popustila.

No, u prvih 20 minuta Osječani su u nekoliko navrata imali priliku svladati Kelavu. Već u prvoj minuti priliku je imao Maglica, ali je sjajnom intervencijom vratar hrvatskog prvaka spasio svoju momčad. Pokušao je nekoliko minuta kasnije i Jugović, no učinak je bio isti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon početnog naleta 'bijelo-plavih', Dinamo je uspostavio kontrolu na terenu, preuzeo inicijativu i žestoko stisnuo domaćine. Najveću je priliku na utakmici imao Beqiraj u 79. minuti, ali je njegov udarac odsjeo na gredi.

Osim spomenutog vrijedi istaknuti situaciju iz 60. minute kada je umalo došlo do tučnjave. Naime, gotovo cijelu utakmicu Jugović je sjajno markirao Sammira, i naprosto mu nije dao disati, a Brazilac je naklon jednog žešćeg duela nasrnuo na Osječanina. Ipak, umiješali su se igrači koji su otklonili mogućnost većeg ekscesa, a glavni sudac je obojici dao samo usmenu opomenu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odluka će dakle pasti u uzvratu na Maksimiru gdje je, budimo realni, Dinamo apsolutni favorit i gdje bi samo nekakva luda utakmica Osijeku mogla donijeti toliko željeno Rabuzinovo sunce.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo