OSVANULE SJAJNE VIJESTI IZ MADRIDA: / Oporavljeni Kovačić i Modrić zajedno napadaju Rojiblancose

Image
Foto: AFP, JAVIER SORIANO

Hrvatski reprezentativac Mateo Kovačić oporavio se od ozljede zgloba te je u četvrtak normalno trenirao sa suigračima spremajući se za subotnji derbi (20.

17.11.2016.
20:55
AFP, JAVIER SORIANO
VOYO logo

Hrvatski veznjak propustio je treninge u ponedjeljak i utorak čime je njegov nastup na Vicente Calderonu bio upitan. Kovačić bi zajedno s Lukom Modrićem trebao početi utakmicu u formaciji 4-3-3 ili 4-4-2, piše poznati madridski sportski dnevni list.

HRVAT U SREDIŠTU PAŽNJE: ‘On je noćna mora Atletico Madrida, Simeone je opsjednut njime’

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kovačić i Modrić zajedno protiv Rojiblancosa

"Igračke karakteristike Atletica nalažu Zidaneu preslagivanje snaga na sredini terena, ali ozljede nekih igrača ne daju društvu sa Santiago Bernabeua puno na maštovitost. No, ono što je sigurno da će Kovačić i Modrić biti zaduženi za vezni red", piše Marca.

Image
Image

Benzema se vratio u momčad

Od dolaska u Madrid u kolovozu 2015. jednom je nastupio u gradskom derbiju. Prošle sezone je odigrao 14 minuta na Vicente Calderonu u remiju od 1-1. U četvrtak se suigračima pridružio napadač Karim Benzema dok su ozlijeđeni vezni igrači Toni Kroos i Casemiro, branič Pepe te napadač Alvaro Morata. Real Madrid je vodeća momčad prvenstva sa 27 bodova, Barcelona ima 25, Villarreal 22, a četvrtoplasirani Atletico ima 21 bod.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo