Oproštaj i udarac za Mourinha: 'Hvala na tri i pol krasne godine'

Brazilski stoper David Luiz preselio je iz Chelseaja u PSG, a cijena bi mogla dosegnuti vrtoglavih 50 milijuna funti. Nakon potvrde dogovora između klubova, Luiz se oprostio s navijačima i klubom.

24.5.2014.
14:36
VOYO logo

Službena potvrda transfera trebala bi doći do kraja dana nakon što David Luiz obavi liječnički pregled koji bi trebao predstavljati formalnost, poslije čega će staviti potpis na ugovor s Parižanima.

"Hvala Chelseaju na tri i pol godine krasne suradnje. Tu sam stekao prijatelje, odigrao utakmice i osvajao trofeje koji će zauvijek ostati u sjećanju. Zahvaljujem stručnom stožeru, igračima i navijačima, ova priča ne bi bila moguća bez njih. Tužan sam što odlazim zbog svih prijatelja koje sam stekao u Londonu, ali sam sretan što idem u još jedan veliki klub i grad koji me je oduvijek fascinirao. Ovo je novi izazov za mene i siguran sam da ću s Parižanima napraviti još jedan korak prema naprijed", rekao je Luiz za Globo Esporte.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Od navijača i Chelseaja oprostio se i putem socijalnih mreža. U dresu Chelseaja upisao je 143 nastupa od dolaska iz redova Benfice prije tri i pol godine, a sada će se priključiti suigraču iz reprezentacije Thiagu Silvi u središtu obrane PSG-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo