FOTO: / Evo što je sve Vukojević rekao nakon što je potpisao za Dinamo

Ognjen Vukojević se vratio u Dinamo! Sada već bivši hrvatski reprezentatovac i dugogodišnji član kijevskog Dinama vratio se u Zagreb na jednogodišnju posudbu uz mogućnost produljivanja suradnje

12.8.2014.
17:13
VOYO logo

"Jako sam sretan što se vraćam u Dinamo i hrvatski nogomet. Spreman sam i znam da svojom kvalitetom, ali i iskustvom mogu pomoći Modrima u ostvarivanju ciljeva. Više puta sam kroz karijeru govorio kako ću se vratiti u Dinamo, bilo je samo pitanje trenutka, a sada smo se klub i ja dogovorili kako je idealan. Jako mi se svidio projekt koji mi je predstavilo vodstvo kluba i planovi koje imaju u sljedeće tri-četiri godine te želim biti dio toga. Isto tako se želim zahvaliti čelnicima Dinamo Kijeva gdje sam proveo krasne godine i koji su me pustili da se vratim kući", rekao je Vukojević nakon potpisivanja ugovora, prenose službene stranice kluba.

A uoči utakmica play-offa Europske lige Dinamo se pojačao pa je 22-godišnjim desni bočni igračem Ivanom Borasom koji je stigao iz Rijeke. S Modrima je potpisao četverogodišnji ugovor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Oduševljen sam i presretan. Kao i svaki klinac u Zagrebu o ovome trenutku maštam otkada sam počeo igrati nogomet. Znam što znači Dinamo i kakvi su ovdje zahtjevi, ali vjerujem u sebe. Uostalom, očito vjeruju i ljudi u klubu kada su se odlučili kupiti me. Konkurencija u Dinamu je jaka, ali to je Dinamo i apsolutno logično. Na mojoj poziciji je Ivo Pinto koji je odličan igrač, ali rekao sam već da vjerujem u sebe. Svaki trening i utakmicu ću davati sve od sebe, pokušati se nametnuti te tako izboriti priliku koju ću znati iskoristiti", rekao je simpatični Zagrepčanin.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
Cijena strasti
default_cta
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
Obiteljske tajne
default_cta
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
Gajin svet
default_cta
VOYO logo