ODLIČNE VIJESTI ZA ATLETICO I VATRENE: / Vrsaljko se vratio treninzima, Simeone i Čačić mogu odahnuti

Image
Foto: AFP, GERARD JULIEN

Desni bočni hrvatske reprezentacije i Atletico Madrida Šime Vrsaljko vratio se treninzima i bit će spreman za završnicu sezone, javlja madridski As.

20.4.2017.
16:58
AFP, GERARD JULIEN
VOYO logo

Vrsaljko se ozlijedio u 29. kolu protiv Seville, nakon čega se činilo kako je sezona za njega gotova. No nakon toga, pojavile su se dobre vijesti za ovog rođenog Riječanina u nesreći koja ga je zadesila. Poslije dodatnih pretraga liječnici su otkrili kako mu je stražnji križni ligament samo djelomično pokidan, a lateralni ligament uganut.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zato operacija nije bila potrebna, a Vrsaljko se vratio na treninge i uskoro bi trebao biti spreman. To je itekako dobra vijest za trenera RojiblancosaDiega Simeonea, koji je uoči izvlačenja parova sutra u 12 u Nyonu u problemima u obrani. Juanfran je ozlijedio bedro u uzvratnom susretu četvrtfinala Lige prvaka protiv Leicester Cityja i neće moći igrati.

No, Simeone mora već odmah za sljedeći ligaški susret protiv Espanyola razmišljati o alternativi u obrani. Vatreni gotovo sigurno neće igrati jer se tek vratio i nije spreman, pa će Simeone šansu dati Crnogorcu Saviću ili Urugvajcu Giménezu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vrsaljko je ove sezone odigrao 25 utakmica za Atletico i zabio jedan gol, uz dvije asistencije. Osim toga, bit će spreman i za jako važnu utakmicu Hrvatske u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo koju momčad Ante Čačića igra 11. lipnja kod Islanda, u 6. kolu skupine I.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rezultati by SofaScore

http://www.sofascore.com/bundles/sofascoreweb/js/bin/util/embed.min.jssofa_embed('sofa-standings-embed-36-11906', window);

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo