ODLIČAN DAN ZA ROMU: / Ostvarila uvjerljivu pobjedu i dovela veliko pojačanje koje jamči uzlet

Image
Foto: AFP, FILIPPO MONTEFORTE
Image
Foto: AFP, FILIPPO MONTEFORTE

U posljednjem susretu 33. kola nogometnog prvenstva Italije drugoplasirana Roma u ponedjeljak je u gostima kod posljednje Pescare slavila s 4-1.

24.4.2017.
23:22
AFP, FILIPPO MONTEFORTE
VOYO logo

Strijelci za Romu su bili Kevin Strootman (44), Radja Nainggolan (45) i dvaput Mohamed Salah (48, 60). Jedini pogodak za Pescaru zabio je u 83. minuti Ahmad Benali.

Image
ČUDESNI MANDŽUKIĆ: /

Pogledajte fantastičan pogodak hrvatskog napadača u Juventusovom gaženju Genoe

Monchi potpisao na četiri godine

Osim pobjede, navijači Rome su u ponedjeljak imali još jedan razlog za zadovoljstvo. Donedavni vrlo uspješni sportski direktor Seville Ramon Rodriguez Monchi (48) doputovao je u ponedjeljak u Rim i potpisao četverogodišnji ugovor s Vučicom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Monchi je ranije u travnju napustio funkciju sportskog direktora Seville koju je uspješno obavljao 17 godina i tijekom koje je klub pet puta osvojio Kup UEFA/Europsku ligu te dva puta španjolski Kup kralja. Bivši golman Seville preuzeo je ulogu sportskog direktora u klubu 2000. godine nakon ispadanja u drugu ligu. Već u sljedećoj sezoni klub se vratio u Primeru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Monchi je stvorio mrežu od 700 skauta širom svijeta, a tijekom njegove ere omladinska škola proizvela je brojne uspješne igrače poput Sergija Ramosa, Jesusa Navasa i Josea Antonija Reyesa. Po vrlo povoljnim uvjetima kupljeni su igrači poput Ivana Rakitića, Danija Alvesa, Julija Baptiste i Seydoua Keite. Također, klub je od prodaje igrača zaradio oko 200 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo