SVE MU JE OPROŠTENO

OD SREDNJAKA DO KAPETANA: Novi Dinamov trener debitirao pobjedom i kontroverznim potezom

Rutinski je Dinamo odradio gostovanje u Puli kod niželigaškog Velog Vrha u susretu šesnaestine finala Hrvatskog kupa. Ipak, konačnih 5-0 i plasman u osminu finala natjecanja ne pobuđuje kod mnogih klupskih navijača sreću zbog jednog poteza novog trenera momčadi Željka Sopića.

Kombinirani je sastav izveo Sopić na utakmicu protiv momčadi koja se jedino mogla nadati što bezbolnijem porazu, a u takvom kapetansku vrpcu stavio na ruku Machada. Sopićev je to potez koji će Dinamovi navijači okarakterizirati grijehom prisjete li se da im je ne tako davno portugalski nogometaš pri jednom izlasku s travnjaka pokazao srednji prst.

HRVATSKI KUP: Dinamo se raspucao protiv ribara, policajaca i studenata iz Velog Vrha i plasirao u osminu finala

Spominjalo se tada da će Machado vjerojatno dobiti izgon iz kluba, no kažnjen je financijski, a prolaskom vremena i očito u potpunosti amnestiran od klupskog vrha. Upitno ostaje kako će potez dočekati navijačka skupina Bad Blue Boys koja je najavila povratak na Dinamove utakmice, no jednako je upitno i hoće li Machado, kada na teren istrči ‘prva’ postava momčadi, imati jednaku čast kakva mu je ukazana u utorak.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr