OČITAO BUKVICU NOVINARIMA ZBOG VATRENOG: / 'Kritizirali ste ga, a danas ga svi žele'

Image
Foto: AFP, FRANCOIS LO PRESTI

Uoči početka priprema za novu sezonu novinarima se obratio trener milanskog Intera Roberto Mancini koji se, između ostaloga, kratko osvrnuo i na hrvatskog reprezentativca Ivana Perišića.

14.7.2016.
13:04
AFP, FRANCOIS LO PRESTI
VOYO logo

Naš je nogometaš prošlo ljeto došao u Inter iz Wolfsburga koji je inkasirao 16 milijuna eura odštete. U početku je Perišić imao manjih problema s prilagodbom i bio je na meti kritika talijanskih medija, ali u drugom dijelu sezone je 'eksplodirao' i na kraju je na kontu ima devet pogodaka i šest asistencija u 37 nastupa.

'Nisam sumnjao u njega'

Dobru je formu donio i u hrvatsku reprezentaciju, pa je tako na netom završenom Europskom prvenstvu bio naš ponajbolji igrač. Postigao je pogodak u remiju protiv Češke (2-2), dok je u pobjedi protiv Španjolske (2-1) bio strijelac i asistent. I ne čudi stoga da je privukao pažnju brojnih klubova, pa Interu neće biti lako zadržati ga u svojim redovima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Perišić je odigrao dobro na Euru, ali u to nisam ni sumnjao. Na početku ste ga svi kritizirali, a sada ga svi žele", kratko je prokomentirao Mancini na konferenciji za novinare.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo