OČAJNO OTVARANJE: / Hrvatski prvaci u devet minuta primili četiri gola

Image
Foto: Nacional Zagreb
30.9.2015.
20:31
Nacional Zagreb
VOYO logo

Strijelci za Gyor bili su Zoltan Droth (2:03), Juanra (4:42,16:13) i Fumasa (8:36, 8:57), dok su golove za Nacional zabili Tihomir Novak (12:46,13:38), Vedran Matošević (25:16) i Borko Surudžić (27:47). Hrvatski prvak je u drugom poluvremenu promašio dva kaznena udarca. U 29. minuti neprecizan je bio Mladen Kocić, a u 37. minuti i Novak.

Dva promašena kaznena udarca

Hrvatski prvak je očajno ušao u susret i domaćin je nakon devet minuta vodio 4:0. Novak je smanjio na 2:4, no mađarski sastav je do poluvremena zabio još jedan pogodak. U drugom su poluvremenu igrači Nacionala, koje vodi trener Robert Grdović, odigrali daleko bolje. Golovima Matoševića i Surudžića su smanjili na 4:5 i imali dva kaznena udarca, no nisu uspjeli izjednačiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U drugom susretu ove skupine LSM Lida je pobijedio Baku United 4:2 i nakon dva kola ima šest bodova. Nacional i Gyor imaju po tri boda, a na začelju je Baku United bez bodova. U zadnjem kolu sastaju se Nacional i LSM Lida, te Gyor - Baku United. Plasman među 16 najboljih momčadi Europe izborit će dvije najbolje momčadi iz svake skupine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo