OČAJNI MOURINHO NE ZNA ŠTO GA JE SNAŠLO: / 'Mi smo najnesretnija momčad, pa De Gea je bio na praznicima'

Image
Foto: AFP, JON SUPER

Pun razočaranja bio je trener Manchester Uniteda Jose Mourinho nakon što je njegova omčad ispustila pobjedu protiv Arsenala u derbiju 12. kola Premier lige.

19.11.2016.
17:00
AFP, JON SUPER
VOYO logo

Manchester United je bio bolja momčad na Old Traffordu, više je napadao, a od 69. minute je imao i vodstvo zahvaljujući Mati. No, Arsenal je uspio izbjeći poraz, u 89. minuti je zabio Giroud koji je nešto ranije ušao u igru. Manchester u posljednjih devet ligaških kola ima samo dvije pobjede i tek je na šestom mjestu.

Image
SPEKTAKULARAN DERBI NA OLD TRAFFORDU: /

Šok za Mourinha i Manchester United u posljednjim trenucima

Image
SPEKTAKULARAN DERBI NA OLD TRAFFORDU: /

Šok za Mourinha i Manchester United u posljednjim trenucima

'Ovo je poraz'

"Ovo je još jedan poraz. Ako odigraš lošu utakmicu, ili izjednačenu protiv vrlo dobre momčadi poput Arsenala, onda bod nije drama. Ali kad je De Gea cijelu utakmicu na praznicima, a Čech mora obraniti dvije ili tri teške situacije, kad imaš potpunu kontrolu i primiš gol u završnici, onda bod djeluje kao poraz. Zabili su nam iz jedine situacije kada su došli naprijed", žalio se Mourinho engleskim medijima nakon utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mi smo najnesretnija momčad u Premier ligi. To je realnost. Igramo dobro, zadovoljan sam dečkima, a naši navijači su čudesni. Podržavaju momčad i kada ispusti dva boda", dodao je portugalski stručnjak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Ne želim pričati o jedanaestercu'

U prvom je poluvremenu Mourinho bio bijesan na suca jer nije pokazao na bijelu točku nakon kontakta Valencije i Monreala. Poslije utakmice je ipak povukao ručnu kočnicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Znam je li bio jedanaesterac ili nije, ali ne želim pričati o tome jer je Andre Mariner dobar sudac. Ne želi biti igrač utakmice i uvijek nastoji odraditi posao najbolje moguće", zaključio je Mourinho.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo