Novost iz Dinama: 'Zvali su me, ja sam ih opet otkantao'

Posljednjeg dana prijaznog roka Zdravko Mamić nije priredio iznenađenje. U Dinamo nije stigao 'kapitalac', ali ni otišao, a postojala je mogućnost.

1.2.2012.
13:05
VOYO logo

"Zvali su me Argentinci iz Lanusa, još u ponedjeljak, pitali bih li ipak došao, postoji li kakva šansa. Opet sam ih 'otkantao', Dinamo me ne pušta i to je to. Prijelazni rok je gotov i u Argentini, ostajem ovdje do ljeta. Potrudit ću se igrati što bolje, nastaviti u jesenskoj formi pa ću možda na ljeto promijeniti klub", otkrio je Lucho što se događalo posljednje sate prijelaznog roka.

U kombinacijama za odlazak iz Maksimira bili su i Vrsaljko i Vida. Još postoji mogućnost za prelazak u kijevski Dinamo pošto u Ukrajini službeno još nije deadline.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"A ne, prijelazni rok je gotov", tvrdi Šime i dodaje: "Na znam o tome ništa, stvarno. Čitao sam, slušao sam o tome, ali ja se ne opterećujem, davno sam se prestao zamarati glasinama. Ako jednom što bude... U svakom slučaju nisam nesretan što sam ostao u Dinamu", zaključio je Vrsaljko za Sportske novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo