hnl

Novost iz Dinama: ‘Zvali su me, ja sam ih opet otkantao’

Posljednjeg dana prijaznog roka Zdravko Mamić nije priredio iznenađenje. U Dinamo nije stigao ‘kapitalac’, ali ni otišao, a postojala je mogućnost. Transfer Luisa Ibaneza u argentinski Lanus ‘visio’ je još u ponedjeljak.

“Zvali su me Argentinci iz Lanusa, još u ponedjeljak, pitali bih li ipak došao, postoji li kakva šansa. Opet sam ih ‘otkantao’, Dinamo me ne pušta i to je to. Prijelazni rok je gotov i u Argentini, ostajem ovdje do ljeta. Potrudit ću se igrati što bolje, nastaviti u jesenskoj formi pa ću možda na ljeto promijeniti klub”, otkrio je Lucho što se događalo posljednje sate prijelaznog roka.

U kombinacijama za odlazak iz Maksimira bili su i Vrsaljko i Vida. Još postoji mogućnost za prelazak u kijevski Dinamo pošto u Ukrajini službeno još nije deadline.

“A ne, prijelazni rok je gotov”, tvrdi Šime i dodaje:

“Na znam o tome ništa, stvarno. Čitao sam, slušao sam o tome, ali ja se ne opterećujem, davno sam se prestao zamarati glasinama. Ako jednom što bude… U svakom slučaju nisam nesretan što sam ostao u Dinamu”, zaključio je Vrsaljko za Sportske novosti.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr