NOVI SUKOB U HRVATSKOM NOGOMETU / 'Istra je Mamiceva prcija'

Jos uvijek se ne stisavaju strasti rasplamsane na presici nakon utakmice izmedu Istre 1961 i Zadra proteklog vikenda.

12.5.2015.
14:38
VOYO logo

No, nije ostalo samo na tome. Bivsi izbornik Hrvatske i broncani reprezentativac sa Svjetskog prvenstva u Francuskoj 1998. godine, svojim dobro poznatim arsenalom napao je Pamica, sasuvsi mu sve u lice.

"Bio sam jako neugodno iznenaden, Pamiceve rijeci za mene su bile kao grom iz vedra neba. Nisam to ocekivao, nije bilo razloga, posebno sto su suci cijelu utakmicu gurali Istru. Pa, naravno da sam otisao s tiskovne konferencije, nisam zelio tamo biti", kazao je Stimac, pise Vecernji list.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stimac je posebno poludio na Pamica zato sto je ovaj javno kazao kako Zadar osvaja bodove bitne za ostanak u prvoj ligi na racun sudaca. A upravo Istra i Zadar vode veliku bitku za ostanak u prvoj ligi. Zadar je trenutno deveteroplasirana momcad hrvatskog prvenstva sa 31 bodom, dok je Istra na osmom mjestu sa 34 osvojena boda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ma, sve je vidljivo. Greske sudaca bodovno su Zadru donijele tri boda, i to onaj bod u Splitu kada je bio prekrsaj Jerbica pri golu i dva boda protiv Slaven Belupa kada smo dali gol rukom. Volio bih da se napravi sudacka ekspertiza svih gresaka, neka se zbroji koliko smo bodova dobili, a koliko izgubili. Nama se svaki kontakt s protivnikom svira prekrsaj. Pamicev optimizam mi je jasan, jako dobro znam odnose u hrvatskom nogometu. Oni planiraju bod protiv Dinama i tri protiv Zagreba, mozda ce mu to biti dosta. Mi idemo utakmicu po utakmicu", poceo je nabrajati Stimac.

A onda se okrenuo Pamicu i napao ga svim sredstvima, zakacivsi i izvrsnog predsjednika Dinama Zdravka Mamica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zaboravlja da je Zadar izbacio iz lige s tri neregularna pogotka. Sada prica o utakmicama u Zadru protiv Osijeka i Istre, govori o nekim dvojbenim situacijama, a trebali su i oni i Osijek primiti sedam golova. Zao mi ga je, o cemu on prica... A oni su kao klub obicna Mamiceva prcija. Meni je Igora zao, Dinamo mu kupi igraca, dobije novac za prezivljavanje pa mu tog igraca vrati nakon tri dana. I jos doda dvojicu. Stoga razumijem njegovu zalost", kazao je Stimac, te dodao:

"Govori o nama, a mi smo klub koji stvara, koji nema problema sa stavljanjem u zapisnik svojih mladih igraca. Nismo poput Istre ili Lokomotive, nosimo se sa svojim teskocama, prihvacamo greske protiv nas i u nasu korist, ali nismo licemjeri kao oni. Pa Pamic se cijelo proljece nabacuje blatom na Zadar, a o nama se prica cijelo proljece, ali zbog nasih igara".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo