NOVI SKANDAL U NASEM NOGOMETU: / 'Ovo prvi put vidim u karijeri'

U utakmici 33. kola domaceg prvenstva Slaven Belupo je u Koprivnici pobijedio Split sa minimalnih 1:0. Strijelac jedinog gola bio je Miric u 9. minuti.

8.5.2015.
21:13
VOYO logo

Gosti su negodovali zbog sudenja Damira Batinica, cak u dva navrata smatraju da su grubo osteceni. Prvo da im je pogresno ponisten pogodak Bagarica, a zatim u nastavku su smatrali da je na Rogu napravljen jedanaesterac.

"Nije moje da komentiram sudenje, ali ovo je prvi put u mojoj karijeri, koja nije bas kratka, da mi se ovako nesto dogada. On je svirao penal, a zatim je promjenio odluku, a osim toga ta situacija kod ponistenog gola je takoder cudna. Mrsic je kod naseg gola odgurnut, moram reci te stvari, iako nisam ja tu da ocjenjujem sudenje", kazao je trener Splita Zoran Vulic donosi Dalmacija News.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovom pobjedom Slaven Belupo je preskocio Split na ljestvici, sada je peti sa 39 bodova, koliko ima i sesti Zagreb, dok je Split sedmi sa 37 bodova. Na vrhu je Dinamo, koji je sa 80 bodova osigurao naslov prvaka, druga Rijeka ima 66 bodova, dok su na dnu ljestvice Istra 1961 sa 33, te Osijek i Zadar sa po 30 bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo