NOVI PORAZ SLAVENA BILIĆA: / Skupa pojačanja nisu još ništa pokazala, West Ham na dnu ljestvice

Image
Foto: AFP

Novi udarac Slavenu Biliću i njegovom West Hamu zadao je Newcastle 3-0 pobjedom u utakmici 3.

26.8.2017.
18:11
AFP
VOYO logo

I nakon treće premierligaške utakmice nula je na bodovnom kontu West Hama koji je bio aktivan u ljetnim mjesecima i u čiju su svlačionicu ušla neka skupocjena pojačanja poput Javiera Hernandeza i Marka Arnautovića, koji nije igrao zbog crvenog kartona, ali je igrao i novopridošli Pablo Zabaleta.

Unatoč navedenom, Newcastle, povratnik u elitno društvo engleskog nogometa, slavio je i više nego rezultatski uvjerljivo za što su zaslužni bili strijelci Joselu (36.), Ciaran Clark (72.) i Aleksandar Mitrović (86.). Prva im je to pobjeda u elitnom engleskom društvu nakon 469 dana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Razlika pogodaka Bilićeve momčadi sada iznosi 2-10.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nešto ranije Manchester City je sa 2-1 (1-1) kao gost svladao Bournemouth, a pogodak vrijedan tri boda postigao je tek u sedmoj minuti sučeve nadoknade, iako je prvotno pokazano da će se igrati najmanje pet minuta dodatka.

Strijelac pobjedničkog pogotka bio je Raheem Sterling, ali se pri njegovom udarcu lopta još i sretno odbila od domaćeg kapetana Surmana i promijenila smjer leta. Sterling je nakon pogotka poletio u zagrljaj navijačima Manchester Cityja te mu je zbog toga sudac Mike Dean pokazao drugi žuti, odnosno isključujući karton. Dean je kraj odsvirao tek nakon punih 10 minuta dodatka. Domaća momčad došla je u vodstvo 13. minuti uistinu sjajnim pogotkom Danielsa, a na 1-1 izjednačnio je u 21. minuti Gabriel Jesus.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo