NOVI DEBAKL MOURINHA I UNITEDA: / Portugalskom treneru se ovo nije dogodilo već 14 godina!

Image
Foto: AFP, ADRIAN DENNIS

Nogometaši Manchester Uniteda upisali su drugi premierligaški poraz zaredom, a treći ukupno. U petom je kolu momčad Josea Mourinha izgubila na gostovanju kod Watforda s 1-3.

18.9.2016.
15:21
AFP, ADRIAN DENNIS
VOYO logo

Trener Watforda Walter Mazzarri prošli je vikend kao gost sredio Slavena Bilića i West Ham (4-2), a sada je pronašao recept i za Mourinha. Portuglaski je stručnjak krenuo dobro u Unitedu, ali je brzo upao u crnu rupu i u osam dana upisao tri poraza. Najprije u gradskom derbiju protiv Pepa Guardiole i Manchester Cityja (1-2), potom na startu Europske lige od Feyenoorda (0-1), a sada i od Watforda.

Watfordu pobjeda nakon 30 godina

Mourinho još uvijek nije uspio posložiti igru Uniteda, niti je pronašao recept za uklapanje najskupljeg nogometaša svijeta Paula Pogbe u momčad. Donijelo mu je to tri uzastopna poraza u službenim utakmicama u istoj sezoni po prvi put nakon 2002. kada je vodio Porto. Watford je, pak, svladao Manchester United u ligi prvi put nakon 1986. godine!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

https://vid.me/ggRC

Watford je poveo u 34. minuti kada je Daryl Janmaat, možda nakon prekršaja na Anthonyju Martialu, ubacio s desnog krila, a Etienne Capoue matirao Davida de Geu. Nadu Unitedu vratio je mlađahni Marcus Rashford u 62. minuti. Zlatan Ibrahimović je nabacio s lijeve strane, Rashford je promašio loptu, ali se ona od domaćeg braniča opet odbila do njega, a mladi napadač drugu šansu nije propustio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Idući vikend protiv prvaka

Domaće je u vodstvo vratio Camilo Zuniga samo 53 sekunde nakon ulaska u igru kada je iskoristio asistenciju Roberta Pereyre. Priču je u sudačkoj nadoknadi pogotkom s bijele točke zaključio Troy Deeney nakon prekršaja Marouanea Fellainija na Zunigi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

United tako nakon samo pet kola zaostaje velikih šest bodova za vodećim gradskim rivalom Cityjem. Sljedeći vikend Mourinhovoj momčadi donosi domaći dvoboj protiv aktualnog prvaka Leicestera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo