NOVI BISER: / Agent poznat po izmišljotinama ima 'ekskluzivu' o Modriću

Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos i Luka Modrić samo su dio igrača koje će Real Madrid nadolazećeg ljeta prodati, pokažu li se informacije nogometnog agenta Francoisa Gallarda točnima.

6.1.2016.
13:35
AFP
VOYO logo

Nogometni velikan iz Madrida navodno se, prema zamisli klupskog predsjednika Florentina Pereza, sprema na veliku igračku smjenu do koje bi trebalo doći krajem sezone. Svlačionicu bi trebala, tvrdi izvor, napustiti devetorica nogometaša među kojima i spomenuta, vrlo istaknuta trojica.

Ramos u City?

I dok se za Ronaldov odlazak tvrdi da je već dogovoren krajem prošle godine i da će portugalski napadač prema minhenskom Bayernu, sugerira se da će kapetan kluba u smjeru engleske Premier lige. Njegov kontakt s Manchester Unitedom punio je prošloga ljeta medijski prostor, a Manchester se i sada spominje kao moguća destinacija, no ovaj puta Ramosa se gura u City.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dodaje se da je on velika želja Josepa Guardiole, Bayernovog trenera kojeg se stavlja u kontekst preuzimanja klupe na kojoj sjedi Manuel Pellegrini i da bi taj posao mogao 'težiti' između 60 i 80 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Modrića već dvaput 'tjerao' iz Reala

Što se Luke Modrića tiče, izvor ne navodi smjer njegova odlaska, tek osjećaj da su izvedbe hrvatskog nogometnog reprezentativca slabije u odnosu na njegova prošlosezonska izdanja.

Treba ipak spomenuti da je Gallardo izvor gomile bisera koje iznosi u različitim španjolski medijima, a upravo se Modrića često doticao posljednjih godina. U travnju 2014. je tvrdio da hrvatski reprezentativac sigurno odlazi jer se nije najbolje snašao u Madridu, da bi u siječnju prošle godine ponovio da Modrić napušta Real jer se njegovoj supruzi ne sviđa u španjolskoj prijestolnici. Teško je stoga vjerovati da i u ovim posljednjim 'ekskluzivama' ima imalo istine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo