NOVA BITKA PRED IVANOM KLASNIĆEM: / U trenucima dok se bori s bolešću, bivši Vatreni ponovno mora na sud

Image
Foto: AFP, FREDRIK VON ERICHSEN

Pravna bitka bivšeg hrvatskog nogometnog reprezentativca Ivana Klasnića (37) protiv liječnika njegova nekadašnjeg kluba Werdera dobit će novi epizodu.

30.5.2017.
9:19
AFP, FREDRIK VON ERICHSEN
VOYO logo

Klasnić je tužio liječnike Werdera zbog nesavjesnog liječenja, odnosno zbog pogrešaka u dijagnozi koje su dovele do njegovih problema s bubrezima. Sud je ustvrdio da liječnici Götz Dimanski i Manju Guha prilikom redovitih liječničkih kontrola, kojima su bili podvrgnuti nogometaši Werdera, nisu prepoznali simptome koji su upućivali na nepravilnosti u funkcioniranju bubrega, čime je propuštena prilika adekvatnog liječnja.

Image
KLASNIĆ POSJETIO ZAGREB I PORUČIO: /

'Kći mi daje snagu, želim živjeti još sto godina'

Image
KLASNIĆ POSJETIO ZAGREB I PORUČIO: /

'Kći mi daje snagu, želim živjeti još sto godina'

Uložena žalba

Zemaljski sud u Bremenu u ožujku je donio nepravomoćnu presudu u Klasnićevu korist. Prema presudi bi bivši Vatreni trebao dobiti 100.000 eura na račun pretrpljene boli, a ima pravo i na dodatnu odštetu čija visina zasad nije poznata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Uvijek sam govorio da će ljudi odgovorni za ovo na kraju dana biti na stupu srama. Neću ozdraviti zbog ove presude, moje stanje je isto, i dalje moram ići na dijalizu. Doktor Dimanski je uvijek govorio da može mirno spavati noću. Možda sada više neće moći", bila je prva Ivanova reakcija kad je saznao za presudu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Radio Bremen je, međutim, u ponedjeljak objavio kako su Dimanski i Guha uložili žalbu na presudu pred Višim regionalnim sudom. Pred Klasnićem je, dakle, još jedan sudski proces u trenucima dok čeka novu transplantaciju bubrega i tri puta tjedno odlazi na dijalizu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
Samit
default_cta
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Barbapapa
default_cta
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo