NORVEŽANI U STRAHU / 'Hrvatska ima stroj za golove'

26.3.2015.
12:23
VOYO logo

Cijeli se tjedan nagađa hoće li talentirani 16-godišnjak, koji je odnedavno član Real Madrida, biti u startnoj postavi u Maksimiru. Dnevnik Dagbladet piše da se nakon posljednjeg treninga približio udarnoj jedanaestorici.

"Mislim da je Martin vrlo dobro odradio treninge. Pokazao je ono što znamo da nosi u sebi. Vidi se da već dulje vrijeme trenira na iznimno visokoj razini", pohvalio je tinejdžera izbornik Per-Mathias Høgmo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tijekom srijede poslijepodne norveška je obrana imala poseban trosatni trening. Vratar Ørjan Nyland i osmorica braniča uvježbavali su zaustavljanje ubacivanja s krila, a pritom su dvojica napadača glumila Hrvate. U norveškom se taboru posebno pribojavaju Marija Mandžukića kojeg je hrvatski izbornik Niko Kovač prije nekoliko dana usporedio s tenkom. Hrvatskog napadača dobro poznaje Håvard Nordtveit koji igra za Borussiju Mönchengladbach.

//cdn.playwire.com/bolt/js/embed.min.js

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mandžukić je visok i jak, a kad je igrao u Bayernu, uvjerio sam se da je stroj za golove", rekao je Nordtveit za Aftenposten.

Tijekom srijede su norveški reprezentativci imali i sastanak pred televizorom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Proučavali smo kako se Hrvati postavljaju tijekom prekida, i u napadu i u obrani. Bitno je da im ne ostavljamo previše prostora, moramo ići u tijelo", pojasnio je Nordtveit.

Utakmica između Hrvatske i Norveške igra se u subotu od 18 sati. Na ljestvici skupine H naša reprezentacija je na prvom mjestu s deset bodova, koliko imaju i Talijani, dok su trećeplasirani Norvežani skupili bod manje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo