NOGOMETAŠ GODINE: / Još nedavno je igrao u osmoj ligi, a danas je u društvu velikana!

Image
Foto: AFP, LINDSEY PARNABY
2.5.2016.
12:12
AFP, LINDSEY PARNABY
VOYO logo

FWA je za najboljeg igrača sezone koja se bliži kraju izabrao napadača LisicaJamieja Vardyja (29), a iza njega su se u poretku smjestila još dvojica članova Leicestera - spomenuti Mahrez i N'Golo Kante. Ova nagrada, inače, ima puno dulju tradiciju od one koju dijeli Udruga igrača. FWA provodi izbor od 1947. godine, prvi je laureat bio legendarni Stanley Matthews, a rekorder po broju nagrada je Thierry Henry koji ju je osvajao tri puta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A sada Euro

Vardy je u sezoni za pamćenje postigao 22 gola i trenutno je treći strijelac lige. Uz spomenute je suigrače doveo Leicester na prag senzacionalnog naslova koji bi i matematički mogao biti osiguran već večeras. Osim toga, dogurao je i do engleske reprezentacije i praktički je siguran na popisu putnika za Euro u Francuskoj. A još prije samo šest godina je igrao za Stocksbridge Park Steels u osmoj engleskoj ligi...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Velika je čast osvojiti ovako prestižnu nagradu i dodati svoje ime na listu na kojoj su neki nevjerojatni igrači. Hvala svima koji su glasali za mene, hvala suigračima bez kojih ne bih ništa postigao. Bila je ovo čudesna sezona za sve u Leicesteru. Nadam se da ću dobru formu prenijeti i na Euro ovoga ljeta", istaknuo je Vardy.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo