NOGOMET OVO NE PAMTI: / Real za čudesnog tinejdžera nudi cifru koja obara apsolutno sve rekorde

Image
Foto: AFP, VALERY HACHE

Real Madrid sprema se šokirati nogometni svijet.

22.3.2017.
14:33
AFP, VALERY HACHE
VOYO logo

Španjolski dnevni sportski listovi Marca i As u srijedu su osvanuli u sličnim izdanjima. Njhove naslovnice krasi najbolji mladi igrač svijeta, nevjerojatni 18-godišnji supertalent iz Monaca Kylian Mbappe.

MONACO NE POSUSTAJE: Klinac koji je zaludio Europu oduševio još jednom majstorijom

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mbappe je ove sezone eksplodirao u Monacu. U 32 utakmice zabio je 19 i namjestio 11 golova ove sezone, a posebno je inspiriran bio u proteklih mjesec i pol zabivši 11 golova uz pet asistencija u samo 9 nastupa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nevjerojatan uspon mladog nogometaša

Njegova vrijednost na popularnom Transfermarktu pokazuje nevjerojatan uspon mladog nogometaša koji je ponikao u Monacovoj školi. U srpnju, prije početka sezone, bio je procijenjen na tek milijun eura, a danas ga ista stranica procjenjuje na 10 milijuna eura. Tržišna cijena je i deset puta veća jer su za njega zainteresirani najveći europski klubovi. No, Real se sprema potući konkurenciju na još neviđen način. Rekordnom ponudom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, Los Blancosi ozbiljno razmišljaju dovesti mladića u kojem vide zamjenu za Ronalda, a za njega su spremni izdvojiti cifru veću od 110 milijuna eura, kolika je bila odbijena ponuda jednog kluba iz Premier lige, kojem madridski As ne navodi ime. Pretpostavlja se kako će to biti cifra od 120 milijuna eura, a Španjolci pišu kako će nakon njegovog debija za reprezentaciju Francuske cijena i porasti.

'Uskoro će za njega nuditi 150 milijuna eura'

"Uskoro će za njega nuditi 150 milijuna eura", kazao je neimenovani izvor As-u.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Monacu će teško odbiti toliki novac, voljeli bi Mbappea zadržati u svojim redovima, ali zov novaca je ipak nešto drugo. Čelnici Monaca itekako su svjesni da se neke ponude jednostavno ne odbijaju. Pogotovo one koje "izbijaju iz cipela".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mbappe je još prije odbio Real Madrid. Madriđani su ga htjeli potpisati kao veliki zalog za budućnost svoga kluba, ali se ovaj tinejdžer zahvalio nogometnom velikanu na ponudi. Mbappe je odbio Real zbog svoje velike želje za osvajanjem naslova prvaka francuske prve lige s Monacom.

Image
ČUDO OD DJETETA ZADALO BOLAN UDARAC REAL MADRIDU: /

Europski velikan ovom se nije nadao

Image
ČUDO OD DJETETA ZADALO BOLAN UDARAC REAL MADRIDU: /

Europski velikan ovom se nije nadao

Vrijedi spomenuti da osim Reala, ubojitog napadača, kojeg često uspoređuju s legendarnim Francuzom Thierryjem Henryjem, žele i Barcelona, PSG te gotovo svi engleski velikani.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo