NJEMU JE U POTPUNOSTI SVEJEDNO: / Lovren ne zna s kim će igrati sljedeću utakmicu, ali to mu nije važno

Image
Foto: AFP, KIRILL KUDRYAVTSEV
30.8.2016.
11:35
AFP, KIRILL KUDRYAVTSEV
VOYO logo

Lovren je na mjestu stopera odradio četiri Liverpoolove utakmice u sezoni 2016/17, svaku od njih u punoj minutaži za klub kojem je pristupio 2014., a sve ga to čini pozvanim prokomentirati dosad viđeno iz Liverpoolova kuta.

Za službenu internetsku stranicu kluba Lovren se osvrnuo na novopridošle Ragnara Klavana i Joëla Matipa, stoperski dvojac kojeg je Klopp iskušava uz bok hrvatskog nogometaša.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sjajno su se snašli. Obojica su izvrsni igrači i momci, a znaju i kome se obratiti u slučaju da im nešto treba. Posjeduju kvalitetu i razumiju plan i značenje trenera, odnosno onoga što on želi tijekom treninga i utakmica. Zaista su se brzo prilagodili", kaže Lovren kojem je svejedno kojeg od njih Klopp postavi u srce obrambenog reda uz njega.

"Meni je svejedno. Nastojim dati sve od sebe i biti u dobroj formi neovisno o tome je li mi partner Ragnar, Matip ili Sakho. Sve je u redu i najvažnije je da se razumijemo na travnjaku", dodao je nogometaš-povratnik u redove hrvatske nogometne reprezentacije s kojom ga očekuje početak kvalifikacija za Svjetsko nogometno prvenstvo u Rusiji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo