DRUGAČIJA VERZIJA

‘NISU SE NAPILE, TO NE MOŽE BITI ISTINA’: Nastavak priče o navodnom pijanstvu nogometašica nudi zaokret

Čelnici Škotskog nogometnog saveza odlučno su demantirali navode da su njihove nogometašice koje se natječu u kvalifikacijama za Europsko U19 prvenstvo zbog pijanstva otkazale meč protiv izabrane vrste Srbije.

Srbija je u posljednjem kolu kvalifikacijskog turnira u Albaniji pobijedila Škotsku s 3-0, a da nije ni morala izaći na teren. Škotske su se nogometašice, naime, večer ranije toliko napile da zbog zdravstvenih tegoba koje su uslijedile nisu bile u stanju istrčati na travnjak, pa je utakmica registrirana rezultatom 3-0 za srpske juniorke, ustvrdio je Sportski žurnal, no nastavak priče koji donosi B92 demantira te navode.

LUDOST KAKVU NOGOMET NE PAMTI: Predale utakmicu Srbiji jer su bile toliko pijane da nisu mogle istrčati na teren!

“To definitivno nije istina i nikako ne može biti točno. Prije će biti da je u pitanju virus koji su igračice ‘pokupile’ na gostovanju u Albaniji”, navodi izvor iz Škotskog nogometnog saveza.

“Značajan broj reprezentativki požalio se da se ne osjeća dobro na dan utakmice, a mi smo to odmah prijavili Europskoj nogometnoj federaciji (Uefa). Devet igračica požalilo se na bolest praćenu dijarejom i još nekolicinom problema. Također, nismo pristali predati meč i želimo to svima dati do znanja”, dodaje se.

Uefa već je pokrenula istragu o tome što se uistinu dogodilo…

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr