'SLABO SE TRENIRALO'

NIŠTA MU NIJE BILO PO VOLJI: Pobjegao iz West Hama, pa opleo po Biliću

Iako su mu igrači, inače, vrlo privrženi i često ističu njegove trenerske i komunikacijske kvalitete, nisu svi oduševljeni hrvatskim stručnjakom Slavenom Bilićem.

Ekvadorski reprezentativac Enner Valencia, koji je u završnici prijelaznog roka napustio West Ham i prešao u Everton, tvrdi da su glavni razlozi njegova odlaska slabi Bilićevi treninzi i pozicija na koju ga je stavljao bivši hrvatski izbornik. Istini za volju, Valencia se baš i nije iskazao u West Hamu: u dvije je sezone postigao samo osam golova u Premier ligi. No, za slabu prošlu sezonu krivi Bilića.

‘Krilo nije moja pozicija’

“Ovdje sam jako sretan. Everton je veliki klub sa sjajnim navijačima i želim što više biti na travnjaku s novim suigračima. Uživam u treninzima koji su drugačiji i teži nego u mom bivšem klubu”, rekao je Valencia za klupsku televiziju, pa se osvrnuo i na poziciju s kojom u West Hamu nije bio sretan.

“Najbolje igre u karijeri pružao sam na poziciji napadača. Prošle sezone u West Hamu sam igrao kao krilo što mi je bilo teško jer to nije moja pozicija”, zaključio je Valencia.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr