[VIDEO] ČITAV GOODISON PARK UHVATIO SE ZA GLAVU: / Centimetri dijelili Nikolu Vlašića od prvijenca u dresu Evertona, dobio pljesak navijača

Image
Foto: Screenshot

Bivši nogometaš Hajduka Nikola Vlašić u srijedu je navečer zaigrao u prvoj momčadi Evertona u utakmici 3. kola engleskog Liga Kupa protiv Sunderlanda kod kuće (pobjeda Evertona 3-0).

20.9.2017.
22:29
Screenshot
VOYO logo

Trener Evertona Ronald Koeman odlučio je sraz protiv Sounderlanda iskoristiti i kako bi hrvatskog nogometaša Nikolu Vlašića testirao.

VLAŠIĆEVO VATRENO KRŠTENJE: Nikola odigrao cijelu utakmicu, Everton doživio težak potop

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vlašić je zaigrao na lijevom krilu, u napadu je surađivao s Holgateom i Kennyjem. U 35. minuti, Splićanin je mogao i zabiti svoj prvijenac u dresu Evertona. Tukao je blizu vratnice, navijači na Goodison Parku nagradili su ga pljeskom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, samo nekoliko trenutaka kasnije bilo je 1-0. Davy Klaasen je odigrao Calwert-Lewina koji se prvo riješio svog čuvara, a onda doveo Everton do vrijedne prednosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vlašić je izašao iz igre u drugom dijelu, a umjesto njega ušao je u igruu 81. minuti Aaron Lennon. Vlašić je s travnjaka ispraćen pljeskom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dominic Calwert-Lewin polako postaje nova zvijezda Evertona, mladi engleski reprezentativac povisio je rezultat u 51. minuti. Ovoga puta lijepo mu je asistirao Sandro, a 20-godišnji napadač lijevom je nogom matirao nemoćnog golmana Steelea. Nogometaši Sunderlanda nisu imali riješenja za Calwert-Lewina koji je mogao i do hat-tricka, ali je glavom iz dobre situacije tukao u vratnicu. Do kraja susreta za konačnih 3-0 zabio je Niasse.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Favoriti prošli dalje

Nekako u Vlašićevoj sjeni, barem za hrvatske ljubitelje nogometa, svi su favoriti u srijedu navečer prošli u daljnju fazu natjecanja u ovom natjecanju, tako da ćemo u osmini finala Liga kupa gledati Man. United, Arsenal, Chelsea, Everton i Man. City. United je protiv Burtona (pobjeda 4-1) brzo stigao do vodstva.

Lijepo su odigrali Lingard i Rashford kojem nije bilo teško iz blizine dovesti domaćina do prednosti od 1-0. Marcus Rashford, sjajni reprezentativni napadač, bio je prilično razigran pa je mladi nogometaš ponovo zabio u 17. minuti. Ovoga puta preciznim udarcem s 20-ak metara, lopta se odbila od vratnice i zakotrljala u mreži.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pričuve Manchester Uniteda su u prvom dijelu igrale jako dobro, odgovarale na sve zahtjeve Mourinha, a na novi pogodak čekali smo do 36. minute. Francuz Martial je lijepo loptu ostavio za Lingarda koji je tukao prizemno, pa uz puno sreće zabio novi pogodak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najbolji pojedinac utakmice nastavio je briljirati, Rashford je u 61. minuti asistirao za Martiala koji je pogodio za 4--0. I siguran prolaz Uniteda u osminu finala Liga kupa. Burton je u finišu smanjio rezultat, Dyer je zabio za konačnih 4-1.

Chelsea uništio Nottingham Forest

Chelsea je s 5-1, na svom Stamford Bridgeu, pregazio Nottingam Forest. Antonio Conte u početnoj je postavi napravio devet promjena u odnosu na dvoboj s Arsenalom, u sastavu su od tadašnjih prvotimaca bili tek Fabregas i Cahill.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A od prve minute zaigrao je i oporavljeni belgijaski veznjak Eden Hazard. Chelsea je poveo već u 13. minuti. Rüdiger je povukao loptu po desnoj strani, pa na drugoj vratnici pronašao Kenedyja, a mladi Brazilac lijepo zabija u bliži kut gostujućih vrata. Vrlo brzo bilo je 2-0. Hazard je dubinski proigrao Batshuayija, a belgijski napadač nije imao problema s realizacijom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trener Conte 'igrao' se s taktikom i - Batshuayijem

Chelsea je nastavio s pritiskom prema vratima nekadašnjeg prvaka Europe, a Londončani su do trećeg gola stigli u 40. minuti. Fabregas je proigrao Musondu koji je ušao u kazneni prostor gostiju i snažnim udarcem "probio" vratara Hendersona. Batshuayi je nakon nesebičnog dodavanja Hazarda u 53. minuti zabio za 4-0. No, nije stalo na tome...

Antonio Conte počeo je mijenjati svoju taktiku, tako u igru ubacio Ethana Ampadua, mladog veznjaka rođenog 2000. godine koji je tako svoj debi upisao sa 17 godina i šest dana. A time postao i najmlađi debitant za Chelsea od 2007. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Do kraja utakmice hat-trick je kompletirao Michy Batshuayi koji je u 85. minuti zabio slučajno. Ali kad ide - ide! Kenedy je pogodio gredu, a lopta se odbila u Batshuayija i završila u mreži. Nottingham je u sudačkoj nadoknadi stigao do počasnog pogotka, iz blizine je zabio Darikwa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Arsenal zabio samo jedan gol Doncasteru

Arsenal je slavio protiv Doncastera na svom Emiratesu 1-0. Topnici su do jedinog pogotka na utakmici stigli u 25. minuti. Alexis Sanchez se povukao prema sredini terena, pa sjajnom loptom pronašao brzonogog Walcotta koji je vješto izbjegao zaleđe, te mirno prebacio gostujućeg vratara Lawlora. Dominirao je Arsenal, imao čak 25 udaraca prema vratima Doncastera, ali topnici nisu uspijeli zabiti više od jednog gola.

https://streamable.com/70eir

Tekst se nastavlja ispod oglasa

City jedva do slavlja protiv WBA

Manchester City pobijedio je West Bromwich Albion 2-1. I Josep Guardiola je prilično izmijenio svoju momčad, pa su od prve minute krenuli Yaya Toure (kapetan) i oporavljeni njemački veznjak Ilkay Gündogan.

City je vrlo rano poveo na Hawthornsu i to na kakav način! Gosti su krenuli s centra, odigrali 36 točnih dodavanja i poveli 1-0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, problemi za Josepa Guardiolu krenuli su u 59. minuti kada je na travnjaku ostao ležati tek oporavljeni Ilkay Gündogan koji je brzo i zamijenjen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

WBA je izjednačio u u 72. minuti. Gibbs je ubacio iz kornera, a Yacob iz blizine izjednačio na 1-1. West Bromwich je odmah mogao. Robson-Kanu je bio usamljen na 7-8 metara, ali onda iz sjajne situacije tukao pored gola.

Manchester City je ipak u 77. minuti stigao do novog vodstva. Bernardo Silva je povukao jedan brzi kontranapad, pa odigrao za Sanea koji još jednom majstorijom vara vratara Fostera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo